Legendarna Lindsey

Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn i P.K. Subban (Foto: AFP) Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Lindesy Vonn (Foto: AFP) Lindesy Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Getty Images) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

Lindsey Vonn pokazala da je u top-formi i nakon prekida skijaške karijere.

Mjesec dana prošlo je od umirovljenja skijašice Lindsey Vonn, Amerikanke koja je stekla, osim jedne od najuspješnijih, i titulu jedne od najzgodnijih živućih sportašica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never liked the cold anyways 🤷🏼‍♀️ #retirmentlife

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Za nju nema zime U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša

Nakon povlačenja iz svijeta profesionalnog sporta Lindsey je odlučila snimiti reklamnu kampanju za jedan sportski časopis, pa makar to bilo posljednji put.

34-godišnja Lindsay tako je počastila svoje obožavatelje na društvenim mrežama s nekoliko fotografija u kupaćem kostimu na plaži i pokazala kako je i dalje u top-formi.

Sudeći prema viđenom, još nije odustala od intenzivnog vježbanja unatoč tome što je prekinula profesionalnu karijeru.

"Nalazimo se u Puerto Vallarti. Zasad je sve odlično. Imam nekoliko kul kostima. Izgledati ću kao morska sirena, sve je stvarno sjajno", izjavila je Lindsey.

Legendarna skijašica vijest da se povlači iz profesionalnog skijanja objavila je na svom profilu na Instagramu tijekom proteklog mjeseca.

"Još uvijek se nisam u potpunosti s time pomirila", priznala je Lindsey.

U intervjuu za magazin Glamour četverostruka svjestka prvakinja objasnila je što ju je natjeralo da donese takvu odluku.

"Uvijek sam govorila, kada ne budem mogla skijati kako bih htjela, odustat ću. Nikad se nisam bojala, čak ni kad sam bila ozlijeđena. No tijelo mi je govorilo da moram stati i bilo je vrijeme da ga poslušam", objasnila je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Celebrity Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene