Stigla prinova!

Dječja zvijezda kojoj su skandali uništili slavu odbrojila je dane do velike promjene u životu, otkriveni su i detalji!

Lindsay Lohan - 2 Lindsay Lohan - 2 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan - 3 Lindsay Lohan - 1 Lindsay Lohan - 4 Lindsay Lohan - 11 Lindsay Lohan - 10 Lindsay Lohan - 9 Lindsay Lohan - 8 Lindsay Lohan - 7 Lindsay Lohan - 6 Lindsay Lohan - 5 +15 Lindsay Lohan - 4 Galerija

Lindsay Lohan postala je mama, a ona i suprug već su otkrili i koje su ime dali dječaku koji je na svijet stigao u Dubaiju.

Holivudska glumica koju su godinama pratili skandali Lindsay Lohan započela je novo razdoblje u svom životu. Glumica je rodila dječaka u Dubaiju gdje trenutno živi sa svojim suprugom Baderom Shammasom. Par je dječaku dao ime Luai, a kako pišu strani mediji, Lindsay i Bader objasnili su da ime ima arapski korijen riječi i da znači snažna i stabilna osoba.

Podsjetimo, Lindsay su godinama pratile loše glasine zbog razuzdanog života koji je živjela, a sada se smirila i posvetila obiteljskom životu.

Lindsay i Shammas upoznali su se 2020. godine, a već u studenom 2021. objavili su svoje zaruke.

Kada su se zaručili, Lindsay je podijelila tu vijest sa svojim pratiteljima, a ispod fotografije tada je napisala: "Ljubavi moja. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost."

Trenutačno žive u Dubaiju, a svoj odnos vješto skrivaju od javnosti, rijetko kad objave neku zajedničku fotografiju.

Lohan se proslavila u filmu "Zamka za roditelje" kada joj je bilo samo 11 godina, a zatim je nastavila nizati filmske uspjehe i jedno je vrijeme bila pravi tinejdžerski idol.

No odrastanje pred očima javnosti na nju se nije dobro odrazilo, pa je godinama medijske stupce punila samo skandalima, pijanim fotkama i estetskim zahvatima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 5 +26 Eva Longoria - 6 Celebrity Za top-figuru ove ljepotice zaslužan je trening na spravi koja vam sigurno nikako ne bi prva pala na pamet, evo kako se izborila s kilogramima viška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene