Opet je ona stara

Proslavila se još kao djevojčica koja se nije znala nositi sa slavom, no čini se da se s godinama smirila i pronašla svoju pravu sreću

Lindsay Lohan - 3 Lindsay Lohan - 3 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsay Lohan - 2 Lindsay Lohan - 1 Lindsay Lohan - 4 Lindsay Lohan - 5 Lindsay Lohan - 4 Lindsay Lohan - 1 Lindsay Lohan - 2 Lindsay Lohan - 3 Lindsay Lohan - 5 Lindsay Lohan - 6 +14 Lindsay Lohan - 7 Galerija

Lindsay Lohan nakon dugo je vremena izašla u javnost. Karijeru je ranije prekinula zbog brojnih skandala i ovisnosti o alkoholu, a sada je opet ona stara.

Lindsay Lohan nakon dugo se vremena pojavila u javnosti kako bi podržala svojega brata i sestru dok su šetali pistom za Christiana Siriana tijekom New York Fashion Weeka.

Glumica i pjevačica na modnu je reviju stigla iz Dubaija, a veliki događaj za sestru Ali i brata Codyja nije mogla propustiti. Lindsay je izgledala sjajno dok je pozirala fotografima uoči revije u odjevnoj kombinaciji smeđe boje. Odjeća je savršeno stajala uz njezinu crvenkastu kosu po kojoj je poznata, a mora se priznati da Lohan s godinama izgleda sve bolje i bolje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lohan se proslavila u filmu "Zamka za roditelje" kada joj je bilo samo 11 godina, a zatim je nastavila nizati filmske uspjehe i jedno je vrijeme bila pravi tinejdžerski idol.
No odrastanje pred očima javnosti na nju se nije dobro odrazilo, pa je godinama medijske stupce punila samo skandalima, pijanim fotkama i estetskim zahvatima.

Sve to s vremenom je naštetilo i njezinoj popularnosti, no čini se da su joj fanovi odlučili pružiti još jednu šansu jer je 2022. godine glumila u novom filmu ''Ljubav u božićno doba''.

Ipak, glumu je svela na minimum, a mnogi je pamte samo po ulogama dok je još bila tinejdžerica.

U ljubavnom joj životu napokon cvjeta, u srpnju prošle godine obznanila da su se ona i njezin partner Bader Shammas vjenčali.

"Ja sam najsretnija žena na svijetu. Pronašao si me i znao si da želim pronaći sreću i milost, sve u isto vrijeme. Sretna sam što si baš ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka bi se žena trebala osjećati ovako pored svojeg muža", napisala je ispod objave.

Par se upoznao 2020. godine, a već u studenom 2021. objavili su svoje zaruke.

Kada su se zaručili, Lindsay je podijelila tu vijest sa svojim pratiteljima, a ispod fotografije tada je napisala: "Ljubavi moja. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost."
Trenutačno žive u Dubaiju, a svoj odnos vješto skrivaju od javnosti, rijetko kad objave neku zajedničku fotku.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 +20 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Celebrity Slavna ljepotica dala naslutiti da joj se dogodilo ono što su svi predviđali: "Ako je i ona, mi ostali stvarno nemamo nade"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene