Otvoreno progovorila

'Ne mogu više roditi, ali dobit ću dijete uz pomoć surogat majke!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je svoja jajašca zamrznula prije nekoliko godina, a sad će uz pomoć surogat majke dobiti dijete!

Glumica Sofia Vergara, koja je nedavno proslavila svoj 40. rođendan, tijekom ovog tjedna medijima je potvrdila ono što je neko vrijeme demantirala. Naime, lijepa Sofia, koja je zaručena za Nicka Loeba, planira uz pomoć surogat majke postati mama po drugi puta.

>> Kao iz bajke: Pravi pravcati kralj i kraljica prošetali pred tisućama ljudi!

Pogledaj i ovo Sofia Vergara (Foto: Instagram) Što vi mislite? Najplaćenija glumica objavila fotku iz 80-ih godina i ostavila fanove u čudu: "Danas izgledaš puno mlađe"

Sofia, koja već ima 20-godišnjeg sina, za Nicka se zaručila na proslavi svog rođendana.

'Ne planiramo imati veliko i raskošno vjenčanje. On ga je već imao i ja sam ga već imala. Želimo nešto skromno i intimno', izjavila je Sofia.

Na šuškanja o surogat majci napokon je javno progovorila i riješila misterij: 'Da, planiram ponovno postati mama kad odradim neke projekte jer mi je život trenutačno ludnica. Bila sam kod liječnika i primila veliki niz terapija, ali ne mogu roditi. Zamrznula sam svoja jajašca prije nekoliko godina i uz pomoć surogat majke ponovno ću imati dijete. Ja ne mogu ostati trudna jer sam primila niz kempterapija dok sam imala rak prije nekoliko godina', priznala je otvoreno.

Lijepa Sofia, kojoj se dive žene diljem svijeta priznaje kako nije samo genetika zaslužna za njezin izvrstan izgled. 'Jako puno vježbam, a i držim do svog izgleda. Ne možeš biti seksi mačka svaku noć u krevetu. Često nosim neki seksi negliže ili japanske kostimiće. Prije je moj sin živio sa mnom pa sam se s dečkima nalazila u hotelu u seksi izdanjima, a kod kuće spavala u starim majicama. Sad kad živim s Nickom puno više pazim na te stvari. Ne možeš misliti da ti sve super stoji jer imaš sjajne grudi', objasnila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene