Pretjerala ili?

Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić i Žanamari PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić je objavila fotografiju na kojoj nema gaćice nego se tek vidi otisak od tangica koje je nosila dok se sunčala.

Lidija Bačić (35) izazvala je burnu raspravu na svom Instagram profilu posljednjom fotografijom koju je objavila. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''nas 20 je palo!'' Zvijezde školarci: Grdović pao razred, a Lidija za dvojku morala otpjevati ''Lijepa li si'' pred cijelim razredom!

"Aloha", napisala je splitska pjevačica pokraj slike na kojoj nema gaćice, odnosno nosi grudnjak i spustila je traperice ispod kojih se nazire samo otisak od sunčanja. 

Lidija je na objavu dobila više od 19.000 lajkova i mnoštvo komplimenata. Žanamari joj je poručila da je zapalila Instagram. 

"Ajme, lipe ti gospe", "Lidija naša najljepša", "Ljepotica balkanska", "Prelijepa", komentirao je dio njezinih pratitelja. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Ipak, neki smatraju da je atraktivna pjevačica pretjerala. "Trebala bi skupljati lajkove zbog pjesama a ne zbog golotinje. Svaka budala se zna skinut. Tužno baš", istaknula je jedna pratiteljica i njezine riječi je lajkalo više od 100 ljudi. 

Neki su se složili s njezinim komentarom dok su drugi tvrdili da se Lidija ima pravo skidati ako to želi. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +0 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević se našla u problemima, podijelila i snimke: "Smršavila sam 10 kila od muke"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene