mnogi ponudili pomoć

Lana Jurčević se našla u problemima, podijelila i snimke: "Smršavila sam 10 kila od muke"

Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 1 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 +0 Lana Jurčević - 3 Galerija

Lana Jurčević podijelila je snimke iz skladište svoje kozmetičke tvrtke i otkrila da se dogodila poplava jer je pukla cijev u susjednoj hali.

Lana Jurčević otkrila je u kakvim se problemima našla i podijelila je na Instagram storyjima snimke iz skladišta svoje kozmetičke tvrtke. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Naime, došlo je do poplave u prostoru i stradao je dio njezinih proizvoda. "Pukla je cijev u susjednoj hali i sve je otišlo u našu. Plus, 3000 je temperatura", napisala je Lana uz fotografiju uništenih kutija

"300 kutija sam digla, sve raspadnute, jednu po jednu skupljala kao puzzle po podu. Sve se cijedi s nas. Eto, smršavila sam deset kila od muke. Što će mi more kad imam svoj izvor i slapove. Idemo se kupati", dodala je pjevačica i situaciju okrenula na šalu. 

Zahvalila se i svima koji su joj ponudili pomoć. "Hvala svima koji se nude da dođu pomoći. Preslatki ste i predragi! Evo, kao da jeste.. Stvarno! Totalni je #girlpower u hali i rješavamo sve! Sad ćemo mi to, bam, bam, bam", istaknula je Lana.

Inače, pjevačica je nedavno oduševila svojim izgledom na crvenom tepihu u Muzeju za umjetnost i obrt. Svi su se okretali za njom dok je blistala u žutoj haljini dubokog izreza koja je istaknula sve njezine obline, a jedva joj je obuzdala bujno poprsje. Uski kroj istaknuo je Laninu zavidnu liniju dok je ona spremno pozirala fotografima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 3 Katarina Baban i Mario Roth osma emisija TLZP - 2 TLZP: Katarina Baban kao P!nk Katarina Baban - 4 +6 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica se skinula u badić i učinila neobičan potez za neke pa priznala: "Nemam problema s time"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene