Zaljubljeniji no ikad

Prvi put u javnosti poslije tajnog vjenčanja: Nakon 3 godine odvojenosti odlučili su da su ipak jedno za drugo

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Liam Hemsworth i Miley Cyrus zablistali kao novopečeni bračni par u Los Angelesu.

Novopečeni vjenčani holivudski par Miley Cyrus i Liam Hemsworth pojavili su se prvi put u javnosti nakon što su se odlučili vjenčati u potpunoj tajnosti.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Seks, droga i nevjera Turbulentnu vezu okrunili brakom koji se neslavno raspao nakon 7 mjeseci, a sada znamo i zašto

26-Miley i 29-godišnji Liam izgledaju poput dvoje zaljubljenih tinejdžera, a to su primijetili i svi gosti na gala večeri obilježavanja 16. godišnjice G’Day USA u Los Angelesu. Inače, zgodni Australac bio je među troje sunarodnjaka kojima je odana počast za doprinos kreativnoj umjetnosti. Inače, G’Day USA program je koji potiče i osnažuje ekonomiju te promovira australske ideje, talent i inovacije u SAD-u.

Prilikom preuzimanja nagrade i zahvale, Liam je Miley oslovio slatkim anđelom te joj jasno i glasno s pozornice poručio: "Volim te, sjajna si."

Liam je crvenim tepihom prošetao sam, dok je novopečena mlada na događanje ušla kroz sporedni ulaz, prenosi Hunter Valley News. No večer su, naravno, proveli za istim stolom ne skrivajući svoju zaljubljenost i sreću.

Liam je bio elegantan u tamnom odijelu, a Miley je pokazala duboki dekolte u haljini boje crvenog vina, koja je otkrivala njezine brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo.

Pjevačica i glumac vezu su započeli 2009. godine na setu drame "The Last Song". Vijest o zarukama prvi su put objavili 2012. godine, ali godinu dana nakon toga su prekinuli. Ponovno su prehodali 2016. godine, a Miley je snimljena s prstenom na ruci. 23. prosinca vjenčali su se u Tennesseeju, u krugu najuže obitelji i prijatelja.

"Bilo je stvarno lijepo, predivan dan s našim obiteljima i nekoliko najbližih prijatelja. Nemam osjećaj da se puno toga promijenilo u braku, ali u neku ruku ipak jest. Predivno je i obožavam to", opisao je kratko Liam na crvenom tepihu njegov najljepši dan u životu. 

Nakon vjenčanja krenula su i šuškanja o Mileyinoj trudnoći, i to nakon objavljenih fotografija na kojima se joj se nazire trbuščić. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Glenn Close (Foto: Getty Images) +5 Glenn Close (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Susret poslije 30 godina: Evo kako zvijezde jednog od najpoznatijih erotskih trilera izgledaju danas

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +4 Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene