Osebujan par

Supruga dinamovca u haljini koju će drugi moći kupiti tek u studenom: "U početku sam ja uzdržavala njega"

Leyla Hajrović (Foto: PR) Leyla Hajrović (Foto: PR) PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: PR) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) +2 Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Galerija

Bračni par Hajrović, nogometaš Dinama Izet i njegova Leyla nose titulu najstajliš para Lijepe naše.

Otkako su početkom 2018. godine doselili u Lijepu našu u njih su uperena svjetla reflektora.

Pogledaj i ovo showbuzz Neke nove zvijezde Vrijeme ovih domaćih ljepotica tek dolazi, no o njima se već itekako priča i prati ih se na Instagramu

Bračni par Hajrović, nogometaš Dinama Izet i njegova supruga Leyla, nose titulu najstajliš para Lijepe naše.

"Ovo s modom i IT par to je s vremenom sve došlo. Mi smo uvijek voljeli modu, tako da ovo što se sad dešava imamo baš dosta ponuda, za slikanje, intervjui. Mi to volimo, mi to i hoćemo. Sviđa nam se", otkrili su u studenom prošle godine našoj ekipi IN magazina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

A ovoga puta sve oči na 25. Sarajevo Film Festivalu bile su uprte u plavokosu Leylu koja je stigla u bajkovitoj haljini koja nikako nije mogla proći neopaženo.

Leyla je imala čast nositi raskošnu haljinu Giambattiste Vallija koju je lansirao u saradnji s modnom kućom H&M, a koja će svoje prestavljanje doživjeti tek u prosincu. Haljinu je krasio duži šlep, dublji dekolte, ali i kratkoća s prednje strane.

Supruzi dinamovca te influencerici i blogerici ovo je bilo prvo pojavljivanje na kultnom filmskom festivalu, pa se itekako potrudila da ostane zapamćena.

Iako vole te si mogu priuštiti skupocjen nakit i luksuznu odjeću, nogometno-modni par prije svega voli dijeliti s drugima. Svjesni su siromaštva u kojemu mnogi danas žive pa stoga nerijetko sudjeluju u humanitranim akcijama.

Dvije godine starija Leyla nikad nije maštala o tome da bude žena nogometaša koji će joj priuštiti lagodan život. Štoviše na početku njihove veze ona ih je uzdržavala: "Kad smo se Izet i ja upoznali, ja sam imala veću plaću nego Izet, tako da ja sam njemu kupovala stvari. On nije bio toliko poznat, njemu je tek počela karijera".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Oduvijek su bili oslonac jedno drugome u svemu. Jedino što bi im moglo još uljepšati život, jest dijete.

"Želimo kao što si rekao jednog dana našu djecu, da i njima to dajemo tako dalje, taj respekt i da to ostane onako kako smo i mi naučili", zaključila je Leyla za IN magazin.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +8 Ashley Graham (Foto: Getty Images) Celebrity Nekada su slavili njezine raskošne proporcije, a sada joj poručuju da sve "curi" s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene