nadmašila samu sebe

Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 4 PR 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 Lepa Brena - 5 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena +20 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena održala je koncert u Sarajevu gdje se u jednom trenutku rasplakala od sreće. Gosti koji su uvečali događaj bile su Ana Bekuta, Milica Todorović i Senidah.

Sarajevo desetljećima nije vidjelo spektakl kakav je sinoć u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra priredila balkanska megazvijezda Lepa Brena.

Ovim koncertom započela je svoju novu, dugoiščekivanu regionalnu turneju na kojoj želi, kako je istaknula, publici u svim gradovima prirediti doživljaj dostojan globalnih svjetskih zvijezda jer je oduvijek pokretala nove trendove u glazbenoj industriji ovih prostora.

Pogledaji ovo Lepa Brena - 1 Celebrity Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Publika ništa manje nije očekivala, a dobila je doista senzaciju. Najveća glazbena zvijezda exYu izvela je 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, zapalila je publiku i dvoranu, na binu izvela skoro stotinu ljudi, a s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima priuštila tisućama obožavatelja da budu dijelom njezine glazbeno-scenske bajke.

Neumorna u svom nastupu, dirnuta oduševljenim reakcijama publike, svim tim ozarenim licima i glasovima koju su je iz pjesme u pjesmu nagrađivali ovacijama, Brena se u jednom trenutku čak i rasplakala. Od sreće, naravno, duboko dirnuta i zahvalna na ljubavi kojom su je cijelu večer obasipali obožavatelji.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Presvlačila se čak 4 puta u raskošne kostime jer je ovaj spektakl bio podijeljen u tematske cjeline, a kao goste na koncertu imala je svoje kolegice i prijateljice - Anu Bekutu, Milicu Todorović i Senidah.

Ova turneja u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, već je četvrti koncert u prodaji u zagrebačkoj Areni za 10. prosinac 2024.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Internetom kruži stara, kontroverzna fotografija Lepe Brene, snimljena je u jednoj kafani početkom osamdesetih

Brena je zadnji put pjevala u Areni Zagreb prije punih pet godina, a ove će godine, najavila je, nadmašiti samu sebe kako bi se odužila publici za sve te godine vjernosti. Ako je suditi po svemu što smo vidjeli u Sarajevu, zagrebačka Arena bit će poprište najskupljeg spektakla na Balkanu.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendana Victorije Beckham - 12 Proslava rođendana Victorije Beckham - 9 Proslava rođendana Victorije Beckham - 5 Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 +35 Proslava rođendana Victorije Beckham - 6 Celebrity Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput priznala je tajnu s najluđe fešte na kojoj je bila, a organizirao ju je jedan svjetski poznati glazbenik: ''Slomila sam mu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene