rani radovi

Internetom kruži stara, kontroverzna fotografija Lepe Brene, snimljena je u jednoj kafani početkom osamdesetih

Lepa Brena Lepa Brena Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena i sestra Faketa - 4 In Magazin: Lepa Brena - 3 +19 In Magazin: Lepa Brena - 2 Galerija

Na Instagram stranici Estradni muzički vremeplov pojavila se stara fotografija Lepe Brene s jednog od njezinih nastupa.

Najveća jugoslovenska zvijezda Lepa Brena i danas vlada balkanskom estradom, a njezine tadašnje kultne scene često pune medijske stupce.

Početkom osamdesetih u jednoj kafani pjevačica je snimljena u oskudnom kostimu dok na sceni "jaše" člana svog benda, a fotografija se pojavila na Instagram stranici estradnog muzičkog vremeplova. 

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Upravo su takve fotografije i obilježile početak njezine karijere, a umjesto studija medicine, što je bio san njezinih roditelja, odlučila je graditi glazbenu karijeru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Priključila se Lira bendu, kasnije poznatijem kao Slatki greh, a njezini tadašnji kostimi izazivali su veliku pažnju

Što mislite o ovom potezu?

  • Super, što god Lepa Brena napravi, bude hit.
  • Malo mi je neukusno.

Ukupno glasova:

"Majka nije bila oduševljena dužinom mojih haljinica za koje sam sama radila skice, ali me je slušala. Liza Minelli je nastupala u halterima, Tina Turner u mini suknjama. Ja sam željela biti poput njih, nisam željela podilaziti lažnom moralu i sramiti se vlastitog tijela", rekla je svojevremeno. 

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Lepa Brena upozorila na prevaru koja se veže uz njeno ime: "Podnijet ću sve pravne sankcije..."

Podsjećamo, nedavno je obilježena i 41. godišnjica kada je pjevačica udarila samu sebe nogom u glavu

23. ožujka 1983. godine nastupala je u Mostaru, gdje je na pozornici tijekom izvedbe pjesme "Duge noge za igranje" doživjela nezgodu.

Naime, dok je plesala na pozornici, Brena je toliko jako dignula nogu u zrak da se lupila u glavu i pala na pod. No brzo je ustala i nastavila pjevati kao da se ništa nije dogodilo, a snimka je ostala zauvijek zapamćena u njezinoj karijeri.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

Lepa Brena je početkom ove godine već rasprodala tri svoja koncerta u Areni Zagreb, nakon čega je najavila i četvrti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Princ Harry i Kate Middleton - 4 Princ Harry i Kate Middleton - 5 +25 Kate Middleton, princ William Celebrity Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 2 +26 Haris Džinović - 1 Celebrity Ovaj intervju prethodio je uplitanju policije u dom Harisa Džinovića: ''Situacija s njom je mrtva. Kao da ne postoji. Kako da verujem izdajniku ponovo?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene