Ne pokazuje ih često

Lejla Filipović objavila rijetku fotografiju s majkom i sestrom pa sve oduševila: "Tri prelijepe žene"

Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 +4 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović objavila je na Instagramu fotografiju sa sestrom Amelom i majkom Fehmom s kojima se družila u Dubrovniku.

Lejla Filipović i njezin suprug Tarik Filipović zadnje dane ljeta provode u Dubrovniku, odakle se ona javila svojim pratiteljima na Instagramu, a objavila je i rijetku fotografiju sa sestrom i majkom.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

45-godišnja Lejla pozirala je s majkom Fehmom i sestrom Amelom na Stradunu, a tri su dame dobile brojne komplimente na račun ljepote i izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

"Lijepe naše cure", "Lijepe dame", "Gracije", "Divne, divne, predivne", "Ljepotice", "Tri prelijepe žene", pohvalili su ih Lejlini pratitelji.

Uz to Lejla je objavila i fotografiju s Tarikom za koju je također dobila niz komplimenta.

Lejla osim sestre Amele i sestru Dženadu s kojom je nedavno također objavila fotografiju, a predivne sestre skupile su hrpu lajkova i komentara.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović - 12 +26 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk zvijezda užarila je Instagram novom objavom, a jedan od bogatih atributa posebno je privukao pažnju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene