Luksuzan odmor

Ma tko može odoljeti čarima Spidermanove djevojke? Prekrasna glumica oduševila izgledom

Laura Harrier (Foto: Profimedia) Laura Harrier (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Harrier (Foto: Profimedia) Laura Harrier (Foto: Profimedia) Laura Harrier (Foto: Profimedia) Laura Harrier (Foto: Instagram) Laura Harrier (Foto: Instagram) Laura Harrier (Foto: Instagram) Laura Harrier (Foto: Instagram) Laura Harrier (Foto: Instagram) Laura Harrier (Foto: Instagram) +0 Laura Harrier (Foto: Instagram) Galerija

Model i glumica Laura Harrier pokazala je svoje lijepo tijelo sunčajući se na luksuznom gliseru.

Američka manekenka i glumica Laura Harrier još nije postala prepoznatljivo holivudsko ime, ali definitivno je mlada nada koja marljivo radi na tome da bude što zamjećenija. 

Pogledaj i ovo showbuzz Bogataševa kćer FOTO: Preslatka i jako seksi Chloe Green uživa na Karibima

Ova mlada ljepotica najpoznatija je po ulozi Liz Allan u filmu "Spider-Man: Povratak kući", iz 2017. u kojem je utjelovila Spider-Manovu djevojku. Nakon te uloge, lijepa Laura igrala je i u "Crnom članu KKKlana", filmu nominiranom za čak 6 nagrada Oscar. 

Iako je za svoj uspjeh u Hollywoodu Laura trebala pričekati malo duže od mnogih drugih glumica, prekrasna 29-godišnjakinja sve samouvjerenije korača crvenim tepisima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐍

Objavu dijeli LAURA HARRIER (@lauraharrier)


Kako bi se odmorila od napornih snimanja i nošenja modnih revija, Laura si je priuštila luksuzan odmor u Italiji gdje su je paparazzi uhvatili u obnaženom izdanju. 

U dobrom društvu svoje prijateljice Eleonore Toulin, Laura se sunčala i kupala u kristalno čistim vodama Positana, a dobre prijateljice jedna drugu su naizmjence fotografirale. 

Laura je tom prilikom pokazala i svoju besprijekornu liniju koju je istaknuo maleni bikini boje breskve. Nježna nijansa badića pristaje tamnoj puti ove glumice, a čini se kako je ona toga itekako svjesna pa je i na svom Instagramu objavila fotke s ljetovanja. 

Pozirajući na luksuznom gliseru, mlada Laura pokazala je svoje atribute, a ako nastavi objavljivati ovakve fotke ne sumnjamo da će uskoro imati jako veliki broj fanova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

grazie mille @lesirenuse @antoniosersale for the most magical day! 🇮🇹❤️

Objavu dijeli LAURA HARRIER (@lauraharrier)

 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) +6 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene