Brutalna po prirodi

Tijelo ove zanosne crnke izgleda savršeno i bez fotošopa, pa ne čudi što je njezin slavni dečko lud za njom

Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uživaju na Azurnoj obali na luksuznoj jahti.

Cristiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez uživaju s obitelji na ljetovanju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Ovaj put portugalska nogometna zvijezda i zanosna Argentinka za destinaciju su odabrali luksuznu Azurnu obalu, i to nakon što su prije nekoliko tjedana uživali i u našem Dubrovniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Kako priliči jednom od najpoznatijih i najbogatijih nogometaša na svijetu, Ronaldo je iznajmio luksuznu jahtu za obitelj, no znatiželjnim paparazzima nikako nisu mogli pobjeći.

Sve oči bile su uprte u njegovu zanosnu partnericu koja je prvo zavodila u minijaturnom badiću životinjskog uzorka, a zatim je uskočila u crni bikini te ponovno oduševila. Dok se Ronaldo zabavljao s najstarijim sinom, manekenka se sunčala i promatrala što se događa oko nje, a time je još jednom dokazala kako i bez fotošopa izgleda besprijekorno.

Naime, 25-godišnjakinja koju je Ronaldo upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama u uskim kompletima za vježbanje, donjem rublju ili kupaćim kostimima, a to su najbolji načini da se pohvali beprijekornom linijom koju svakodnevno teše u kućnoj teretani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina je opsjednuta jogom, a voli se hvaliti i odjevnim kombinacijama koje su uvijek vrlo seksi.

Također, otkad je sa slavnim nogometašem, procvala joj je i karijera, pa je postala zaštitno lice raznih svjetski poznatih brendova koji jedva čekaju da odjene nešto njihovo.

Izgleda li Georgina bolje na društvenim mrežama ili paparazzo fotografijama, procijenite sami u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton (Foto: Profimedia) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) +3 Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) Celebrity Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene