Vrijeme je učinilo svoje

Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh

Edward Norton (Foto: Profimedia) Edward Norton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Norton (Foto: Profimedia) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton (Foto: AFP) Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) Edward Norton i Salma Hayek (Foto: AFP) Edward Norton i Evan Rachel Wood (Foto: AFP) Edward Norton i Shauna Robertson (Foto: AFP) +0 Edward Norton i Shauna Robertson (Foto: AFP) Galerija

49-godišnji Edward Norton nekad je bio na glasu kao veliki zavodnik, no od 2005. ljubi producenticu Shaunu Robertson.

Holivudske face pohrlile su na ljetovanje.

Pogledaj i ovo Salma Hayek sa suprugom - 2 objavila neviđene fotke S 42 godine udala se za milijardera, a njihova ljubav danas je jedna od najstabilnijih među slavnim parovima: ''Voljela bih da sam znala...''

A među njima je i glumac Edward Norton koji je za destinaciju odabrao Amalfijsku Obalu.

49-godišnji glumac tamo uživa sa suprugom, kanadskom filmskom producenticom Shaunom Robertson, koju je zaprosio davne 2011. godine nakon 6 godina ljubavi. Par se vjenčao 2012. godine, a godinu dana kasnije na svijet je stigao sin Atlas.

Glumac je u Italiju poveo i druge članove obitelji, a paparazzi su ga snimili tijekom opuštenog popodneva uz bazen na kojem je pokazao "trbuščić" koji je dotad skrivao ispod majice. Iako to sada možda ne biste rekli, Norton je u svoje zlatno doba bio na glasu kao itekakav zavodnik, iako se itekako trudio sakriti svoju intimu.

Tako su se u njegovom krevetu našle Evan Rachel Wood, Cameron Diaz i Courtney Love, iako je za nju izjavio kako nikada nisu imali romansu, već su bili samo prijatelji još od studentskih dana.

S druge strane, udovica Kurta Cobaina nekoliko je puta istaknula kako su imali kratku aferu te kako je upravo Norton ponovno povezao nju i kćer Frances Bean. Jednom ga je prilikom tako nazvala i "silom dobra".

Ipak, 4-godišnju vezu s latino ljepoticom Salmom Hayek Edward nikad nije poricao niti je mogao, a ona je trajala od 1999. do 2003. godine. Duo je i danas u prijateljskim odnosima, a i Salma je u intervjuu iz 2017. godine imala samo riječi hvale za Nortona, pa ga je nazvala "anđelom".

Glumac je davne 1995. godine navodno zaveo i kolegicu Drew Barrymore, no veza je potrajala svega nekoliko mjeseci.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) +0 Jon Bon Jovi i supruga Dorothea (Foto: AFP) Celebrity Slavni roker u Cavtatu: Šarmirao žensku posadu, no već 30 godina voli ženu kojom se morao oženiti u tajnosti
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene