Kraljica skandala

Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima

Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Galerija

Larsa Pippen ponovno je zablistala u bikiniju s tangicama i ponosno se prošetala plažom u Miamiju.

Američka reality zvijezda Larsa Pippen koristi svaki slobodni trenutak za uživanje na plažama Miamija, gdje ponosno pokazuje svoje tijelo u sve manjim i manjim bikinijima, dok njezine obline postaju sve izraženije.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) uživa na najjače Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

Tako je bilo i ovih dana kada je 46-godišnja Larsa odlučila potražiti osvježenje na jednoj od tamošnjih plaža, na kojoj se pojavila u crnom badiću s tangicama, a sve je upotpunila zlatnim glomaznim nakitom i crnim sunčanim naočalama. Ona je inače jedna od omiljenih meta paparazza, koji ni ovaj put nisu propustili priliku da ju snime u atraktivnom izdanju.

Poznato je da se trudi oko svoje linije i vježbanjem želi dovesti svoje tijelo do savršenstva, a kada nije potpuno zadovoljna rezultatima prije objavljivanja seksi fotografija na društvenim mrežama, spas potraži u fotošopu. Tako su njezini pratitelji već nekoliko puta primijetili očigledne razlike na fotkama koje tamo objavljuje i onima na kojima ju uhvate paparazzi u javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)

Njima je pak omiljena postala nakon što se našla u nekoliko skandala, od razvoda s košarkašem Scottijem Pippenom i svađe s klanom Kardashian pa do afere s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak. No čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u solo životu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene