Zanimljiv par!

On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Galerija

Vincent Cassel i Tina Kunakey žive u Rio de Janeiru, gdje dane provode na plaži i često dijele zajedničke fotografije na Instagramu, a u braku su od 2018. te imaju dvogodišnju kćer Amazonie.

Vincent Cassel (54) i njegova zanosna, 31 godinu mlađa supruga Tina Kunakey ne miču se s plaže, gdje privlače poglede svojom zaljubljenošću i istreniranim tijelima. 

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Narah Baptista njezina preslika Nedavno je prekinuo s 30 godina mlađom djevojkom, a utjehu je već pronašao u njezinoj kopiji!

Glumac i manekenka stvorili su zajednički dom u Rio de Janeiru i vidi se da im taj život godi. Vincent i Tina viđeni su u utorak na plaži dok je ona pokušavala okinuti dobar selfi njih dvoje pa su promatrali rezultate na njezinu mobitelu, a i on je bez pogovora snimio nekoliko njezinih fotki. 

Supružnici su sjedili, a manekenka je plijenila pažnju u crvenom bikiniju koji je isticao njezin bujni dekolte i vitko tijelo. Glumac je u kupaćim hlačicama pokazao istrenirani torzo kojim može konkurirati većini mlađih kolega, no lice, koje prirodno stari, ipak odaje njegove godine. 

Inače, par je u braku od 2018. i ima dvogodišnju kćer Amazonie. Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine. Unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey izgledaju zaljubljenije nego ikad na svojim objavama na Instagramu i svaki put kad se pojave zajedno u javnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie.

Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Zanimljivosti Namjerno ga je zalila pićem kako bi ga upoznala, a zbog razlike od čak 22 godine njihovoj su romansi rijetki davali šansu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene