wow!

Larisa Lipovac Navojec u suknji s vrtoglavim prorezom pokazala noge i sve zadivila izgledom!

Larisa Lipovac Larisa Lipovac Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Larisa Lipovac - 4 Larisa Lipovac - 5 Larisa Lipovac - 1 Larisa Lipovac - 2 Larisa Lipovac - 3 +2 Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac Navojec članica je žirija showa "Ples sa zvijezdama", koji se vratio na male ekrane, a sezonu je otvorila u senzacionalnoj kombinaciji.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec članica je žirija showa "Ples sa zvijezdama", koji se vratio na male ekrane, a sezonu je otvorila u senzacionalnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Filip i Paula rasplakali Larisu ''Ne želim biti patetična, ali...'' Prve suze u showu, Larisa se nije mogla suzdržati: ''Otac te sigurno gleda od gore, i kako bi rekao, samo polako''

Larisa je na sebi imala topić s pernatim detaljima, a suknja u koju je uskočila imala je vrtoglavi prorez, zahvaljujući kojem je istaknula svoje duge noge. Larisa je inače poznata po svojem isklesanom tijelu, a čini se kako ćemo u novoj sezoni popularnog showa vidjeti njezinu figuru u mnogim izazovnim kombinacijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Još ranije je u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila što će joj biti najveći izazov i bi li radije bila plesna partnerica neke zvijezde.

"Naravno da se veselim što ove godine imam čast biti članica žirija Plesa sa zvijezdama. Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti gledateljima pozitivnu vibru koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli. Izazovi su ostati autentičan, profesionalno i konstruktivno davati upute, pravedno ocjenjivati. S druge strane, zabaviti sebe i gledatelje te se potruditi da svi pred malim ekranima zaplešu i zavole ples i emisiju. S obzirom na to da sam i sama izvođačica, plesačica i koreografkinja, znam koliko je teško i zahtjevno uvježbati nekoga i dovesti ga u formu, stvarati koreografije. Ova druga uloga zahtijeva svakodnevno vježbanje i puno znoja. Ne bi im bila u koži", priznala je Larisa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Naša lijepa voditeljica više ne skriva dečka, a rado pokazuje i koliko je zaljubljena: "Cvjetaš!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene