Provokacija?

Lana Jurčević objavila izazovnu fotku iz kade, snimljena je iz kuta koji otkriva inače skriveni detalj

Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 1 +9 Lana Jurčević - 2 Galerija

Lana Jurčević objavila je svoju seksepilnu fotografiju na facebook stranici i malo toga ostavila mašti vjernim obožavateljima.

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević ugrijale je ove prohladne dane svojim obožavateljimai to fotografijom na kojoj pozira u kadi pune vode i malo toga im ostavlja mašti.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

38-godišnja Lana na fotografiji nosi samo svjetlucavi top i ispod kojeg joj se naziru grudi, a dodatnu pažnju plijene i tetovaže zvijezde i križa, a koji inače ne pokazuje. 

"Divna siii, prelijepa fotka", "Jako zgodna i izazovna", "Volim te", pohvalili su je obožavatelji u komentarima.

Lana je ovih dana pokrenula i izazov na Instagramu pod heštegom "pomičem svoje granice". Najavila ga je videom koji je objavila na stranici svojeg brenda.

"J**** ti sve u opernoj verziji. Svašta će se događati tih prvih 30 sekundi. Neki će propjevati operu, neki će prostačiti, neki vrištati naglas ili u sebi. Neki će skakutati na mjestu, neki se smijati, neki plakati", napisala je Lana, a zatim je objavila još jedan video u kojem se tušira u hladnoj vodi, na što u narednih 30 dana želi potaknuti i svoje pratitelje jer, kako navodi, to ima brojne prednosti, poput jačanja imuniteta, uklanjanja stresa i povećanja energije.

"Okreni tuš na hladnu vodu i neka nas izbaci 'iz cipela', ali će nas i vratiti u našu srž i čistiti malo-pomalo. Tjerat će nas da napredujemo i treniramo snagu volje, donoseći nam gomilu drugih benefita. Onih mentalnih i onih fizičkih. A besplatno je. I nadohvat ruke", poručila je Lana, koja je izazov pokrenula na svoj 38. rođendan.

Ovim potezom izazvala je lavinu reakcija, a mnogi njezini pratitelji pisali su joj da su se već pridružili izazovu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 6 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev +20 Petra Kraljev Celebrity Zvijezda domaće hit-serije u sakou pokazala vitke noge s kojih nije lako skinuti pogled: "Došetala s najljepšim nogama"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene