"Je li ovo ona ili...?"

Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

Lady Gaga Lady Gaga Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga - 1 Lady Gaga - 2 Lady Gaga - 3 Lady Gaga - 4 Lady Gaga Lady Gaga - 1 Lady Gaga - 5 Lady Gaga - 2 Lady Gaga - 3 Lady Gaga - 4 +4 Lady Gaga u filmu ''Zvijezda je rođena'' - 4 Galerija

Lady Gaga iznenadila je obožavatelje izgledom u novom videu na TikToku i mnogi je na prvu nisu prepoznali.

Lady Gaga jedna je od najvećih zvijezda današnjice sa zavidnom glazbenom, ali i glumačkom karijerom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde i vršnjačko nasilje - 8 Preko trnja do zvijezda! Brojne zvijezde u svojim najranijim godinama borile su se sa zlostavljanjem vršnjaka, no bolna iskustva oblikovala su ih kao umjetnike!

Ipak, u novom videu koji je objavila na TikToku jedva su je prepoznali i najveći obožavatelji.

Gaga je predstavila nove proizvode svojeg kozmetičkog brenda Haus Labs, a zbog njezina mladolikog izgleda i punijih usana mnogi su se zapitali što joj se dogodilo s licem i je li to rezultat nekog novog estetskog zahvata. Dobar dio obožavatelja zamijenio ju je i s poznatom kolegicom Miley Cyrus.

@ladygaga These NEUTRALS are HOT LIKE THIS RECORD 💄💋 @HausLabs ♬ Princess Diana - Ice Spice & Nicki Minaj

"Izgleda kao netko tko se maskirao u Lady Gagu", "Je li ovo Lady Gaga ili Miley Cyrus?", "Htjela sam napisati da ova osoba nalikuje na Lady Gagu, a onda sam vidjela da to i jest ona", "Gaga, jesi li to ti?", neki su od brojnih komentara šokiranih obožavatelja.

Gagu su ovaj tjedan paparazzi snimili u Malibuu, gdje je plijenila pažnju u topiću koji otkriva trbuh, a tada nije imala tako pune usne kao u spornom videu.

Mnoge je iznenadilo i što ove godine nije bila na Met Gali, gdje je prethodnih godina bila jedna od glavnih zvijezda, a objasnila je da zbog previše obveza za to jednostavno nije imala vremena.

Prije toga je sve oduševila nastupom na Oscarima, gdje je na pozornicu izašla bez šminke te u trapericama i običnoj majici, dok je na crvenom tepihu ipak servirala glamurozni look.

Gagu ćemo gledati i u iščekivanom filmu "Joker: Folie a Deux", nastavku psihološkog trilera "Joker", u kojem će utjeloviti lik Harley Quinn.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz Sabina Jakubowicz +15 Sabina Jakubowicz Celebrity Razotkrila je tijelo u haljini ispod koje očigledno nije imala donje rublje, no jedan prizor na njoj djeluje i malo zabrinjavajuće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene