Nije sve otkrila

Lady Gaga objavila vijest koju su njezini fanovi dočekali s velikim oduševljenjem, a odmah su krenula i nagađanja!

Lady Gaga Lady Gaga Matt Crossick/Press Association/Pixsell 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) +0 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga na Twitteru se pohvalila da je dobila ulogu u filmu "Joker: Folie a Deux", a nagađa se kako će utjeloviti Harley Quinn, koju je prije nje glumila Margot Robbie.

Čini se da je pop zvijezda i glumica Lady Gaga potvrdila svoju ulogu u nadolazećem nastavku psihološkog trilera "Joker" objavom glazbene najave na Twitteru.

Pogledaj i ovo Joaquin Phoenix Konačno! Slavni glumac izazvao jezu novom fotkom, nevjerojatna transformacija nije za svakoga: "Ovo je mučenje"

Glazbeni video prikazuje siluete kako plešu zajedno na pjesmu "Cheek to Cheek", koju je originalno napisao Irving Berlin 1935. godine za film "Cilindar" Freda Astairea i Ginger Rogers, s imenima Phoenix i Gaga preko ekrana.

Joaquin Phoenix će se vratiti da odigra naslovnu logu, a "Joker: Folie a Deux" će stići u kina 4. listopada 2024. godine.

Phoenix je prvi puta odigrao ulogu u filmu "Joker" 2019. godine te je za nju dobio Oscara za najboljeg glumca, utjelovivši lik najvećeg Batmanovog neprijatelja.

Warner Bros, međutim, nije objavio nikakve detalje o nastavku Jokera. No holivudski medij Variety je izvijestio da će nova produkcija biti mjuzikl i da se očekuje da će Lady Gaga igrati ulogu Harley Quinn.

Ako se to potvrdi, Lady Gaga će biti posljednja u nizu glumica koja je igrala ili dala glas legendarnom liku Harley Quinn. Nedavno je Margot Robbie igrala ulogu krim kraljice Gotham Cityja u filmu "Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn" i u filmu "Odred otpisanih: Nova misija" naredne godine.

Nejasno je hoće li Robbie nastaviti kao Harley Quinn. Međutim, filmovi Jokera u kojima glumi Phoenix nalaze se u različitim filmskim galaksijama, što može značiti da Robbie i dalje može reprizirati svoju ulogu legendarne zlikovice u bilo kojem budućem filmu.

Inače, Folie à deux je rijedak psihijatrijski sindrom poznat kao dijeljena psihoza, vjerojatno aluzija na tradicionalnu međuzavisnu vezu između Jokera i Harley Quinn.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 +14 Katarina Baban - 4 Celebrity Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene