Preseksi?

Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner bila je jedna od uzvanica na vjenčanju Hailey Bladwin i Justina Biebera.

Prošlog vikenda održano je jedno od najiščekivanijih vjenčanja godine, ono Justina Biebera i Hailey Baldwin.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Konačno! Lokacija još uvijek nije poznata: Bieber i Hailey poslali pozivnice za vjenčanje koje je obavijeno velom tajne

Par je drugi put u godinu dana izgovorio sudbonosno "da", no ovoga puta to su učinili pred brojnim prijateljima i članovima obitelji.

Mladenka je blistala u bijeloj mini haljini golih ramena, no blistale su i njezine slavne prijateljice koje su bile gošće, poput sestara Kendall i Kylie Jenner, Camile Morrone, poznatije i kao djevojke glumca Leonarda DiCaprija, manekenke Joan Smalls i brojnih drugih.

Očekivano, najviše pažnje izazvala je najmlađa milijarderka na svijetu, 22-godišnja Kylie, koja je blistala u zlatnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala.

Haljina na jedno rame imala je duboki dekolte i visoki izrez, a Kylie se sama usporedila sa zlatnim trofejem na nekoliko fotografija koje je podijelila na Instagramu.

Vlasnica unosnog beauty carstva zadivila je obožavatelje izgledom, no kao uvijek, bilo je i onih koji smatraju kako je pojavom htjela ukrasti pažnju s mladenke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Dio obožavatelja tako ju je nazvao "bezobraznom" i "besramnom", no ni Kylie ni Hailey nisu se oglasile u vezi s tim. Dva dana nakon vjenčanja otkriveno je da je Kylie uzela stanku s ocem svog djeteta, reperom Travisom Scottom, pa je na vjenčanje stigla u društvu kćerkice Stormi, majke Kris Jenner i njezina dečka Coreyja Gamblea.

Kako god bilo, zlatna haljina stajala joj je božanstveno. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +5 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Otac njezina djeteta okrutno ju je ostavio, a ona se sada šeće u društvu misterioznog frajera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene