fanovi su izvan sebe!

Vruće fotke Kristine Mandarine i bivše Playboyeve zečice! Djevojke su udružile snage i pohvalile se novim potezom

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Galerija

Ena Friedrich na Instagramu je svima obznanila da se Kristina Mandarina pridružila stranici za odrasle OnlyFans.

Najpoznatija prodavačica agruma u Hrvatskoj Kristina Mandarina i bivša Playboyjeva zečica Ena Friedrich udružile su snage i svojim brojnim obožavateljima priredile novo iznenađenje.

Pogledaj i ovo Zdenka Jakus, Tomislav Pavlović i Silvio Krstanović - 2 O čemu je riječ? Odmah nakon što su ih napustili Zdenka i Silvio, farmere je dočekalo novo iznenađenje, evo što im se sprema!

Naime, Ena je na svom profilu na Instagramu objavila vijest da se i njezina prijateljica Kristina pridružila stranici OnlyFans na kojoj se dijeli i erotski sadržaj, a na kojoj je i ona sama već prava zvijezda.

"Napokon nešto s ovom prelijepom i preeeedragom kokošicom. Imate novi sadržaj i na mom i na njezinu Onlyju. Dobro došla na tamnu stranu, Kristina Mandarina", napisala je Ena uz fotografiju koju je objavila, a na kojoj zajedno poziraju u bikinijima i provokativnim pozama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Friedrich (Čobanov) 🐑 (@enafriedrich1)

"Prezgodne ste", "Kraljice ljepote", "Najseksi ljepotice", "Super, ljepotice, bravo", "Predivne ste", "Vrh", poručili su im obožavatelji u komentarima.

Kristina i Ena upoznale su se na snimanju reality showa "Farma, more, maslina" tijekom kojeg su postale dobre prijateljice. Nedavno su dale naslutiti i da zajedno ulaze u kontroverzni srpski show "Parovi".

"Gledamo se u petak 25. 6. u 23 sata. 'Parovi'", napisala je Kristina u priči na Instagramu i označila Enu. Zatim je i ona podijelila njezin story i samo dodala: "Vidimo se".

"Parovi" se emitiraju od 2010. godine i jedan su od najdugovječnijih showova u Srbiji i izvan njezinih granica. Reality je postao kontroverzan i o njemu se pročulo diljem svijeta zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene