Kraljica slavi rođendan

Samo jedna može biti - Kraljica stila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljica Elizabeta II. službeno je u subotu u Londonu proslavila svoj 88. rođendan u povodu kojeg je upriličena tradicionalna vojna i zračna parada. Tamo je bila i Kate Middleton koju se zovu uzalud 'kraljicom stila'.

Kraljica je iz svoje kočije, sjedeći pored princa Filipa odjevenog u svečanu vojnu odoru, pozdravila oduševljeno mnoštvo okupljeno duž Malla, veličanstvene avenije koja se proteže do Buckinghamske palače. Potom je nazočila tradicionalnoj vojnoj paradi u kojoj je sudjelovalo više od tisuću vojnika u svečanim odorama.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Njih su dvije, a samo jedna može biti - Kraljica stila!

Kraljičinu kočiju na konjima su pratili princ Charles i princ William, a njihove supruge Camilla i Kate bile su u drugoj kočiji zajedno s princom Harryjem. Sin Williama i Kate, desetomjesečni George, nije sudjelovao u svečanosti.

Upriličena je i zračna parada koju je kraljevska obitelj pratila s balkona Buckinghamske palače, a Kate Middleton još je jednom pokazala svoj besprijekoran stil.

Kraljica je rođena 21. travnja 1926., a rođendan slavi dva puta, privatno na sam dan rođenja i službeno jednu subotu u lipnju. Svečana vojna parada "Pozdrav bojama", koja se tim povodom tradicionalno organizira pored Buckinghamske palače, vuče korijene iz priprema za rat kada su se vojnicima pokazivale sve zastave kako bi ih mogli prepoznati u kaosu borbi. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene