stilske igre

Kraljica postavlja pravila: Evo koje je zabrane dobila miljenica Kate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je miljenica Britanaca (a i šire!), ali nekih pravila kraljevske obitelji mora se pridržavati.

Iako je vojvotkinja Kate Middleton srušila neka pravila kada su u pitanju ceremonije poput krštenja ili objave fotografija svoje djece koje je sama snimila, nekih se pravila mora pridržavati a postavila ih je sama kraljica Elizabeta II.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Fotografija koja je raspametila sve ljubitelje kraljevske obitelji

Biti dio kraljevske obitelji ima svoje prednosti, ali i niz pravila. Pa krenimo redom.

-    Kate je već nekoliko godina na listi najbolje odjevenih žena, a izgleda kako i kraljica ima prste u tome. Preporučeno je kako Vojvotkinja od Cambridgea ne nosi lakove za nokte žarkih boja, a nije poželjno ni da nosi cipele otvorenih prstiju. Inače, kraljica ne voli da nosi špagerice s platformom no Kate je našla način da zaobiđe pravilo pa bira lakirane bež platforme koje su elegantne i pašu na sve.

-    Dama nosi suknje, i to one koje ne otkrivaju koljena. Najlonke su obaveze, bilo ljeto ili zima. Hlače su pak dopuštene u iznimnim slučajevima, a traperice dolaze u obzir samo u privatno vrijeme i za igru s djecom.

-    Kate je savjetovano da veliku pažnju posvećuje kosi i obrvama. Njega je prioritet, a nema mjesta za ekstenzije i pramenove.

-    I modni dodaci pažljivo se biraju. Kate ne smije nositi bižuteriju već isključivo nakit kraljevske obitelji. Što se tiče torbica, preporučljivo je nositi je u ruci ili na nivou lakta. Nikako ne na ramenu.

Kate Middleton osvaja svojim damskim stilom, pa ako joj se i zalomi koja greškica brzo joj se pogleda kroz prste. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene