Sve je omiljenija!

Nasmiješena Kolinda Grabar-Kitarović opet je u centru pozornosti, a ovog puta je u Mariji Bistrici prisutne oduševila jednim svojim potezom!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na 20. Vozočašću konjskih zaprega u Mariji Bistrici, a svojim postupkom oduševila je sve prisutne.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović u zadnje vrijeme sve je više prisutna u javnosti i pojavljuje se na brojnim društvenim događanjima.  

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Tako se ove nedjelje pojavila na 20. Vozočašću konjskih zaprega gdje se provozala dobro raspoložena u kočiji, a ljudi sa strane pozdravljali su je s osmijehom na licu i fotografirali je.

Za tu prigodu Kolinda je odabrala elegantne crne hlače, crni sako s bijelim detaljima ispod kojeg se nazirala roza bluza, a cijeli outfit ukrasila je repom, nakitom i crnim balerinkama s mašnicom. 

Kolinda je nedavno uživala na odmoru po hrvatskoj obali, a bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

Na Instagram profilu prati je gotovo 320 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 2 Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 5 +25 Severina Vučković - 6 Celebrity Severina pokazala brutalni dekolte u neobičnoj, seksi haljini, a reakcije su očekivane: "Bez teksta sam!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik na jednom primjeru pokazala je svoju "podlu" stranu majčinstva pa poručila: "Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene