Lice bez osmijeha

Tužna večera slavne reality zvijezde: Partner koji ju je varao dok je bila trudna očito ju ignorirao, fanovi ju žale

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

Kloe Kardashian u posljednje vrijeme rijetko izlazi, a izgleda tužno i bezvoljno. Tako je bilo i na nedavnoj večeri, na kojoj je bila u društvu dečka i njegovih prijatelja.

U obitelji Kardashian, Khloe je uvijek bila ona koja je uvijek sve oko sebe zabavljala i imala najvedriji karakter. No na nedavnoj večeri sa svojim zaručnikom, košarkašem Tristanom Thompsonom i njegovim prijateljima, Khloe je cijelo vrijeme zijevala i izgledala kao da joj je dosadno. Nije bilo traga njezinoj prpošnosti i vedrini.

Pogledaj i ovo Tristan Thompson Nepopravljiv! Dok s jednom čeka dijete, po tko zna koji put uhvaćen je s drugom ženom kako ležerno šetaju ulicom

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Umjesto toga imala je izraz dosade na licu i nije obraćala pažnju na hranu, a zaručnik koji ju je varao tijekom nedavne trudnoće i njegovi prijatelji kao da su je ignorirali. Čak ni sjajni prsten s divovskim dijamantom nije popravio njezino raspoloženje.

“Zapravo sam se sjajno provela. Bila sam na velikoj rođendanskoj večeri s prijateljima i kao nova mama, umorna sam kao nikad! Za izlaske nakon 10 sati navečer ovih dana nemam baš energije“, napisala je Khloe na svom profilu na Twitteru i pokušala objasniti loše raspoloženje.

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tristan je cijelu večer proveo gledajući u svoj mobitel i pokazivao prijateljima zabavni sadržaj, smijući se zajedno s njima, istovremeno ignorirajući Kloe. Ipak, odlazeći kući, par se držao za ruke, a Khloe se uspjela nasmiješiti prisutnim fotografima.

Par je nedavno izjavio kako rade na vezi, nakon što mu je ona odlučila oprostiti prijevaru i dati mu još jednu šansu. Posljednja dva mjeseca žive u Ohiju, a trenutno borave u posjetu njezinoj rodbini u Los Angelesu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene