ona ima drugačije planove

Doznalo se što će raditi kraljica Elizabeta dok će oči cijelog svijeta biti uprte u Harryja i Meghan

Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Galerija

Kkraljica Elizabeta II neće gledati intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey, potvrdio je izvor iz kraljevskog dvora.

Dok će milijuni gledatelja u nedjelju navečer prikovani uz televizijske ekrane pratiti iščekivani intervju princa Harryja i Meghan Markle, kraljica Elizabeta ima drugačije planove.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Taman kad je sve bilo u redu! Evo zašto je Harry uvjeren da Meghan nije ranije istraživala njegovu obitelj: ''Pitala me nešto o kraljičinu pomoćniku, čovjeku koji drži torbicu...''

Iako se očekuje da će par voditeljici Oprah Winfrey iznijeti nepoznate i šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, Harryjeva baka intervju neće gledati jer će tada - spavati.

"Mislim da nitko ne bi trebao očekivati da Njeno Visočanstvo ostane budna i gleda intervju. Jer ni neće", kazao je za Times izvor s kraljevskog dvora.

Naveo je i kako Elizabeta intervju smatra cirkusom koji treba ignorirati i posvetiti se puno važnijim stvarima.

"Povratak djece u škole, učinkovitost cjepiva - to su stvari na koje se kraljevska obitelj želi fokusirati, a ne na cirkus s Oprah i Sussexima", istaknuo je izvor.

Dodao je i kako u kraljevskoj obitelji svi jedva čekaju da se prestane pričati o intervjuu kako bi se mogli neometano vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Kraljica je, uz obaveza koje ima, trenutno fokusirana i na svojeg supruga princa Philipa koji je od sredine veljače u bolnici.

Harry i Meghan našli su se pod velikim pritiskom britanske javnosti nakon što je otkriveno da je 99-godišnji princ bio podvrgnut operaciji srca. Obožavatelji kraljevske obitelji, pa čak i neki zastupnici britanskog parlamenta, optužili su ih da ne mare za Philipovo zdravlje i zatražili odgodu intervjua, na što su se oni oglušili.

Intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey u SAD-u će biti emitiran u nedjelju 7. ožujka u večernjim satima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: Getty Images) Oprah Winfrey (Foto: AFP) +4 Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 3 Celebrity Odrasla je u siromaštvu, preživjela je silovanje i smrt djeteta, a danas je na krovu svijeta i vrijedi milijarde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene