Majčinstvo joj predivno stoji!

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom trenutačno odmaraju na egzotičnim Havajima kamo su poveli i šestomjesečnu kći Daisy.

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom prije šest mjeseci postali su roditelji djevojčice Daisy, a sretna obitelj trenutačno uživa na zasluženom odmoru i to na egzotičnim Havajima.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Mljeta - 1 Lijepo im je ovdje Jedan od najbogatijih ljudi svijeta još boravi u Hrvatskoj, a pogled na usidrenu megajahtu na kojoj su večerali doista oduzima dah!

Tamo su ih uhvatili paparazzi, a Katy je tom prilikom zablistala u ljubičastom badiću i pokazala tijelo prvi put nakon poroda, uživajući na jednoj od pješčanih plaža. U jednom od nedavnih intervjua pjevačica je otkrila kako radi na vraćanju stare linije i top forme, a prema najnovijim fotografijama čini se da joj ide jako dobro, a i ovako izgleda predivno!

"Nitko vam ne kaže ništa što se događa prvih šestih tjedana nakon što dobijete dijete. To je poput divlje vožnje toboganom. Znači porod, pa povratak na posao i dojenje. Pitala sam se zar stvarno žene to rade", izjavila je Katy nedavno, ali čini se da ona sve to ipak dobro podnosi.

Inače je oduvijek bila velika ljubiteljica svakodnevnih treninga i odlazaka u teretanu, satova joge i pilatesa.

"Katy nastoji vježbati pet puta tjedno, radeći kratke treninge visokog intenziteta koji uključuju iskorake i vježbe kukova. Vježbe su jednostavne, poboljšavaju joj metabolizam i može ih raditi bilo gdje" otkrili su njezin osobni trener Harley Pasternak.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) +0 Al Pacino (Foto: Profimedia) Celebrity Legendarni glumac samo je htio popiti kavu na miru, a onda ga je sto stvari naživciralo, paparazzi su sve zabilježili

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene