Novo normalno

Legendarni glumac samo je htio popiti kavu na miru, a onda ga je sto stvari naživciralo, paparazzi su sve zabilježili

Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) +0 Al Pacino (Foto: Profimedia) Galerija

Al Pacino snimljen je na ručku u jednom restoranu na Beverly Hillsu gdje je uhvaćen kako se bori s maskom i slušalicama, a samo je poželio popiti kavu u miru.

Uživanje u kavi, maska na licu i slušalice za mobitel u kombinaciji su legendarnom holivudskom glumcu Alu Pacinu zadale dosta problema, a sve to snimili su paparazzi kojima takva situacija nikako nije mogla promaknuti.

Pogledaj i ovo Al Pacino i Noor Alfallah - 2 U 84. godini! Mislio je da više ne može imati djece, ali sada mu je njegova 54 godine mlađa djevojka rodila četvrto!

Naime, oni su 80-godišnjeg su glumca snimili u jednom od restorana na popularnom Beverly Hillsu dok je bio s nepoznatom prijateljicom na ručku, prije kojeg je pokušao popiti kavu u miru, ali u tome ga je prvo omela zaštitna maska na licu, a onda i slušalice za mobitel koje su mu se zapetljale i s kojma se borio neko vrijeme, a prizor je mnoge nasmijao.

Alovi obožavatelji mogu se veseliti njegovu povratku na male ekrane u seriji "Amazon Prime Video Hunters" u kojoj glumi Meyera Offermana, izmišljenog lovca na naciste. Uz to uskoro bi trebao i glumiti u filmu redatelja Ridleyja Scotta "Gucci" koji će biti temeljen na adaptaciji knjige "Gucci: Senzacionalna priča o ubojstvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorice Sare Gay Forden.

Uz Ala u filmu, koji bi u kina trebao doći krajem ove godine, glumit će i Lady Gaga, Adam Driver te Jeremy Irons, a spominju se i imena Jacka Houstona, Reevea Carneya i Jareda Leta.

Nakon što je navršio 80 godina, Al je otkrio kako u njemu još uvijek ima snage za posao i zasad ne pokazuje namjeru da uspori.

"Ono što me čini sretnim je moja želja. Da imam apetit za bilo čime, za poslom, životom. Želja je ta koja ponekad i nadvlada sam talent", izjavio je Al u jednom od intervjua.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene