Kesha na liječenju

Majka poznate pjevačice otkrila mračnu stranu industrije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da svijet showbiznisa nije uvijek bajka okusila je i pjevačica Kesha.

Pjevačica Kesha nedavno je potražila liječničku pomoć zbog poremećaja u prehrani, a sada je progovorila i njezina majka Pebe Sebert koja je ispričala i onu lošu stranu glazbene industrije koju često zaboravimo.

Pogledaj i ovo showbuzz Mršavice su 'out' Zakonom zabranili premršave manekenke!

'Imam poremećaj u prehrani i trenutno ne volim samu sebe'

Pebe je optužila glazbenog producenta Dr. Lukea da je odgovoran za to što je Kesha odoljena od bulimije i anoreksije. 'Kesha je imala još jednog savjetnika koji joj je rekao da ima ugovor s diskografskom kućom no da mora smršavjeti 6 kilograma u 30 dana. Rekao joj je da uopće nije bitno kako će to postići, te da može povraćati i uzimati droge', otkrila je njezina majka za RadarOnline.

'Kesha je bila na dijeti i stalno je vježbala, postala je jako mršava, no rekli su joj da to nije dovoljno te da mora imati osobnog trenera. Kao samohrana majka nisam imala dovoljno novca da joj platim trenera, a ona se za da tjedna pojavila nevjerojatno mršava. Sumnjala sam na bulimiju no ona je sve porekla. Rekla sam joj koliko je to opasno, no ona nije imala kontrolu nad sobom, nad svojom karijerom', dodala je Keshina majka.

'Znam da moramo voljeti sami sebe, ali ponekad mi je to jako teško. Biti ću nedostupna svima sljedećih 30 dana jer želim pobijediti svoj poremećaj u prehrani i želim ponovno naučiti voljeti sama sebe', poručila je Kesha.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene