Kakvi primjerci

Stala da natoči gorivo u metalnog ljubimca iz svoje zavidne kolekcije, pa uhvaćena u zanimljivim pozama

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kendall Jenner snimljena je na jednoj benzinskoj postaji dok je točila gorivo u svog metalnog ljubimca.

Članica reality klana Kardashian Jenner, 21-godišnja Kendall Jenner snimljena je u ležernom izdanju na jednoj benzinskoj postaji, u uobičajenoj situaciji u kojoj nitko nije mogao na prvu naslutiti da je riječ o jednoj od najbogatijih i najplaćenijih manekenki današnjice.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

U trapericama, kratkoj majici, tenisicama i zaštinoj maski na licu Kendall je izašla iz automobila u Malibuu i sama bez pomoći zaposlenika benzinske natočila gorivo u svoje vintage vozilo, platila i otišla svojim putem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Nije poznato koliko automobila Kendall ima u svojoj kolekciji, ali zna se da ih obožava. Najveća strast su joj klasični američki modeli poput Corvette Stingray iz 1957. godine, Forda Mustanga ili Camara GTO, ali posjeduje i luksuzne modele modernih vozila poput Ferrari Spidera.

Prvi automobil koji je imala bio je Range Rover koji je dobila kao rođendanski poklon za 16. rođendan, a s 19 godina već se mogla pohvaliti zavidnom kolekcijom u garaži. Oni su joj ujedno i omiljeni rođendanski pokloni pa je i za 21. rođendan dobila Rolls Roycea.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Celebrity Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene