Ima svoj stil

Kći Jennifer Lopez potpuna je suprotnost slavnoj majci, baš zato paparazzi jedva dočekaju svaki njen izlazak u javnost

Jennifer Lopez i kći Emma Jennifer Lopez i kći Emma Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i kći Emma Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i kći Emma +0 Jennifer Lopez Galerija

Prekrasna Jennifer Lopez izvela je na ručak svoju kćer i prijateljicu povodom Majčinog dana. Za oko je svima zapela kombinacija glumice, ali i njezine djevojčice Emme.

Glumica Jennifer Lopez tijekom vikenda uhvaćena je prilikom odlaska na ručak, zajedno s kćerkom Emmom i prijateljicom, povodom Majčinog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Pjevačica je privukla pažnju svojim modnim odabirom. Naime, nosila je bijelu haljinu do poda, širokog kroja, koju je upotpunila pletenom vestom. Cijelu kombinaciju začinila je bijelom torbom, smeđim cipelama i sunčanim naočalama. 

No, za oko je svima zapela Jenniferina kćer Emma, koja je već odavno poznata po svom totalno drugačijem stilu. Iako je bilo očekivano da će djevojčica pratiti majčin modni ukus pokazalo se sasvim suprotno, a zbog svojih modnih odabira Emma se suočava s groznim komentarima.

Izgleda da glumičinu kći to nimalo ne smeta pa je i ovog puta odlučila biti glavna tema po pitanju imidža. Odjenula je kaki široke hlače, bijelu košulju te na to dodala pleteni smeđi prsluk s detaljima. Cijelokupni izgled završila je s tamnosmeđim cipelama.

Jedno sigurno znamo. Gdje god da se slavna majka i kći zajedno pojave, izazovu veliki interes, a mnogima je zanimljivo što ova tinejdžerica uvijek tjera po svom, zbog čega je, nažalost, izložena raznim zlim komentarima na društvenim mrežama, gdje joj dežurni dušebrižnici zamjeraju što se ne ugleda na mamu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene