''Da vam bude lakše...''

Na setu ''Survivora'' ove su se godine rodile i simpatije, a ovaj dvojac novom je fotkom otkrio u kakvom su stvarno odnosu!

Katia Žunić - 7 Katia Žunić - 7 Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jakob Kosić i Katia Žunić Katia Žunić - 7 Katia Žunić - 6 Katia Žunić - 8 Katia Žunić - 3 Katia Žunić - 2 Katia Žunić - 1 Katia Žunić - 12 Katia Žunić - 10 Katia Žunić - 9 +11 Katia Žunić - 11 Galerija

Katia Žunić i Jakob Kosić upoznali su se u ovogodišnjem ''Survivoru'', a među njima su brzo počele frcati iskre, sada su objavili zajedničku fotografiju pa oduševili pratitelje.

Ovogodišnji ''Survivor'' osim dobrih prijateljskih odnosa donio je i neke ljubavne simpatije koje su se krenule rađati još na audiciji za show.

Između mlade Katie Žunić i Jakoba Kosića još uvijek nema nečeg ozbiljnijeg, a posljednjom objavom razveselili su svoje pratitelje.

Riječanka i Zagrepčanin bili su na ručku, a to su i zabilježili te objavili na Instagram priči. Jakob je otkrio i u kakvom su točno odnosu.

''Da vam bude lakše, još uvijek gradimo odnos, za sada smo još uvijek prijatelji jer za nešto više treba vremena… Sada nam je ovako lijepo'', napisao je.

A fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Biste li voljeli da Katia i Jakob budu par?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Jakob je još prije showa priznao da mu se na audiciji svidjela jedna djevojka.

''Najviše se veselim jednoj djevojci koju sam upoznao na castinzima koja također ulazi u ''Survivor''. Ona će mi olakšati sve tamo jer kada sam pored nje sve mi je nekako lakše, ali prvobitno mi je bilo to što ću doživjeti nešto što ne može svatko i što ću takvu avanturu nositi u sebi za cijeli život pa tako i u svojoj duši. Nije neka zanimljiva priča oko prijave, samo sam gledao sezonu 2 i rekao – ja idem tamo – znao sam da ću biti taj'', rekao je tada.

Pogledaji ovo In Magazin: Survivor - 10 inMagazin Znali su djelomično što ih čeka u Dominikanskoj Republici, ali na neke stvari ipak nisu bili spremni dok ih nisu doživjeli!

No, od showa je na kraju odustao te sam odlučio napustiti Dominikansku Republiku. Katia je iz natjecanja ispala u početku emisije.

"Ovo iskustvo pamtit ću samo po lijepim stvarima. Pamtit ću doživljaj spavanja pod vedrim nebom i snalaženja u surovim uvijetima. Definitivno ću vječno pred očima imati slike predivnih plaža, školjaka i zvijezda. Najteže mi je pala odvojenost od obitelji, ali ponovila bih iskustvo života u divljini definitivno i naravno putovanje u Dominikansku republiku. Zadovoljna sam jer sam se predstavila onakvom kakva jesam, iskrena, smirena i vesela", rekla nam je nakon ispadanja.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler - 5 Dvina Meler - 2 Dvina Meler - 1 Dvina Meler - 3 +24 Dvina Meler - 6 Nekad i sad Bila je najljepša sportašica Europe, a otkad se naglo povukla iz javnosti ova Hrvatica prošla je kroz tešku borbu o kojoj je i javno progovorila

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 1 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 2 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 3 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 4 +26 Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac - 5 Celebrity Vlatka Pokos prvi put snimljena u javnosti s novim dečkom, pozirali su zagrljeni, a osmijesi im nisu silazili s lica!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene