Evo tko su njeni favoriti

Mlada Katia iz Rijeke napustila je "Survivor", izlazak iz showa nije joj baš lako pao: "Naravno da mi nije svejedno, ali..."

Katia Žunić Katia Žunić Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Katia Žunić - 2 Katia Žunić - 3 Katia Žunić - 5 Katia Žunić - 4 Katia Žunić - 6 Katia Žunić - 7 Katia Žunić - 8 Katia Žunić - 1 Katia Žunić - 3 Katia Žunić - 2 +9 Katia Žunić - 1 Galerija

Katia Žunić napustila je "Survivor", a nakon izlaska podijelila je s nama prve dojmove.

Mlada Riječanka Katia Žunić napustila je "Survivor" nakon što se pokazalo da je u eliminacijskoj igri bio bolji Nikola Renić.

"Naravno da mi nije svejedno, ali bavim se cijeli život sportom i naučena sam da je poraz sastavni dio uspjeha. Nominirali su me jer su se vodili statistikom, a moji rezultati su bili najlošiji", priznala je Katia.

Sudjelovanje u "Survivoru" ostat će joj u pamćenju po onom dobrom i lijepom što je u njemu doživjela.

"Ovo iskustvo pamtit ću samo po lijepim stvarima. Pamtit ću doživljaj spavanja pod vedrim nebom i snalaženja u surovim uvijetima. Definitivno ću vječno pred očima imati slike predivnih plaža, školjaka i zvijezda. Najteže mi je pala odvojenost od obitelji, ali ponovila bih iskustvo života u divljini definitivno i naravno putovanje u Dominikansku republiku. Zadovoljna sam jer sam se predstavila onakvom kakva jesam, iskrena, smirena i vesela", zaključila je.

Pogledaji ovo Nikola Renić Celebrity Zbog svoje domišljatosti prošvercao se k našim Vatrenima i zaružio s njima, no hoće li mu to pomoći u avanturi života?

Katia nam je otkrila i kako bi ona ocijenila odnose u plavom timu čija je bila članica.

"U plavom timu odnosi su generalno bili sasvim korektni. Naravno da se svatko zbližio s nekim više, a s nekim manje, to je normalno. Meni bliski ljudi su bili Jakob i Meggy i naravno da će biti čudno bez njih", priznala nam je.

A je li bilo nešto drugačije kada su se kamere ugasile?

"Nije bilo veće razilke u atmosferi ispred i iza kamera. Nastojali smo uvijek održati pozitivan duh i energiju. Od smiješnih anegdota bih spomenula veliku crnu pticu koja je usred noći počela graktati iznad Nikoline glave, pa su se dečki malo uzbunili i u trenu bili vrištajući na nogama", prisjetila se.

Katia je otkrila i tko su njezini favoriti za pobjedu.

"Premišljam se tko mi je favorit za pobjedu, ali kad već moram istaknuti, to bi bili Luka ili Jakob. Oboje su odlični sportaši, borbeni u igrama, fokusirani i smireni", zaključila.

Pogledaji ovo Katia Žunić - 4 Celebrity Mlada Riječanka o prilici života koja joj se pružila: ''Zbog nepoznatog terena i izlaska iz zone komfora euforična sam i uzbuđena''

A čemu se najviše veseli nakon izlaska?

"Veseli me sve! Obitelj, prijatelji, ljubimci, proljeće i naša hrana koju sad toliko cijenim", otkrila nam je Katia.

I za kraj, pitali smo je kakvi su joj planovi nakon avanture života zvane "Survivor".

"Planovi za dalje su slični kao i prije Survivora. Trenutno mi je cilj nastaviti svoje stručno osposobljavanje i usavršavanje na području fizioterapije i fitnessa", rekla nam je Katia.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Desanka Beba Lončar - 2 Beba Lončar 2010. - 3 Beba Lončar 2010. - 2 Beba Lončar 2010. - 1 +20 Desanka Beba Lončar - 1 Nekad i sad Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Požar vile Care Delevingne - 11 Požar vile Care Delevingne - 10 Požar vile Care Delevingne - 8 Stradale mačke Care Delevingne +25 Cara Delevingne Celebrity Stravični požar progutao je luksuznu vilu slavne ljepotice, ima i ozlijeđenih: "Srce mi je slomljeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene