treba se znati snaći!

Zbog svoje domišljatosti prošvercao se k našim Vatrenima i zaružio s njima, no hoće li mu to pomoći u avanturi života?

Nikola Renić Nikola Renić Privatni album/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Renić - 1 Nikola Renić Nikola Renić Nikola Renić - 2 +0 Nikola Renić Galerija

Nikola Renić jedan je od kandidata nove sezone showa "Survivor" koji se 4. ožujka vraća na male ekrane u programu Nove TV.

Mladi Zagrepčanin Nikola Renić živi i odrastao je u našem glavnom gradu, a podrijetlom je iz Imotske krajine i Hercegovine. Studira sociologiju, u slobodno vrijeme je animator u oratoriju, a voli sve vrste fizičkih aktivnosti, pogotovo odbojku na pijesku i planinarenje.

21-godišnjeg Nikolu uskoro ćemo još bolje upoznati i to u showu "Survivor" koji se 4. ožujka vraća na male ekrane, a sam nam priznaje kako još nije svjestan u što se upustio.

"Pred ulazak u Survivor se osjećam dosta mirno jer mislim da moja glava uopće nije svjesna šta joj se sprema", priznao je Nikola.

U showu je završio na nagovor svojih bližnjih, točnije dvije prijateljice koje su ga na kraju i prijavile.

"Za prijavu su me motivirali moji prijatelji i obitelj koji mi godinama govore kako je ova emisija stvorena za mene i odlučio sam se prepustiti na poticaj dvije prijateljice, koje su odlučile uzeti stvar u svoje ruke i prijaviti me", otkrio nam je.

Pogledaji ovo Mario Mlinarić Celebrity Ususret povratku na male ekrane Mario Mlinarić prisjetio se neugodnog iskustva s kojim se suočio: ''Taj neočekivani susret bio je najupečatljiviji!''

Nikolu zasada samo jedna stvar brine, a otkrio nam je i što smatra svojim najvećim adutom.

"Najviše me brine da ću na kraju showa izgledati ko Smeagle jer sam već sada dosta mršav. Mislim da je moj najveći adut moja vjera jer mislim da će mi dati snagu da se nosim s ovim teškim uvjetima", zaključio je.

Nikola nam je prije ulaska u show ispričao jednu anegdotu vezanu uz naše Vatrene, a koju će vjerojatno pamtiti do kraja života.

"Na dočeku Vatrenih 2022. godine uzeo sam očev fotoaparat i glumio da sam fotograf. Na taj način sam upao u VIP ložu gdje mi je prišla menadžerica Daleke obale i pitala me bi li uletio kao njihov službeni fotograf, da njihov nije u mogućnosti doći. Na kraju sam bio njihov fotograf na bini i napravio svoje prve fotografije koje su bile iznenađujuće kvalitetne i oni su ih objavili. Nakon toga sam se prošvercao s Vatrenima u jedan lokal na trgu i družio se s njima", otkrio nam je.

Pogledaji ovo Dorian Ivanovski - 6 Celebrity Plavookog Zagrepčanina gledat ćemo u avanturističkom showu, evo koji su njegovi najveći aduti, a što mu najteže pada!

I za kraj pitali smo ga što smatra najvažnijim vještinama koje će mu biti od presudne važnosti u "Survivoru". 

"Mislim da su najvažnije socijalne vještine i sposobnosti na poligonu, a koliko sam dobar u jednom i u drugom to ćete vidjeti", zaključio je Nikola. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. Baby Lasagna i grupa Manntra na Dori 2019. Baby Lasagna i grupa Manntra 2019. Baby Lasagna i grupa Manntra 2012. +27 Baby Lasagna Nekad i sad Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao 2012. godine, s frizurom kakvu je tada imao danas ga je teško zamisliti

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Fudurić Martina Fudurić Martina Fudurić - 1 Martina Fudurić - 2 +8 Martina Fudurić - 3 Celebrity Simpatičnoj učiteljici ostvarila se velika želja i jedva se čeka upustiti u avanturu života: "Emocije su mi izmiješane, osjećam i uzbuđenje i strah!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene