''svaki dan nešto novo''

Ususret povratku na male ekrane Mario Mlinarić prisjetio se neugodnog iskustva s kojim se suočio: ''Taj neočekivani susret bio je najupečatljiviji!''

Mario Mlinarić Mario Mlinarić Nova TV 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić Mario Mlinarić, 2008. godina Mario Mlinarić, 2008. godina Mario Mlinarić, 2008. godina Mario Mlinarić +23 In Magazin: Mario Mlinarić - 3 Galerija

Mario Mlinarić opet će se naći u ulozi voditelja u novoj sezoni ''Survivora'', a raduje li se novoj avanturi na egzotičnoj lokaciji i adrenalinu otkrio je za naš portal.

Popularni show ''Survivor'' uskoro se vraća na Novu TV, a u ulozi voditelja ponovno ćemo gledati kondicijskog trenera i magistra kineziologije Marija Mlinarića.

Za naš portal podijelio je svoje dojmove prije odlaska na egzotičnu lokaciju na kojoj se natjecanje snima, ali i kako se osjeća što će opet dugo vremena biti odvojen od svoje obitelji.

''S jedne strane mogu reći da sam opušteniji s obzirom na dosadašnje iskustvo, no s druge strane mala nervoza uvijek postoji. Svaka nova sezona donosi svoje nepredvidive izazove. Tek ćemo saznati što nas sve očekuje'', rekao je.

Kandidati tijekom trajanja showa nauče gomilu stvari o sebi, drugima, preživljavanju, timskom radu, a evo i što je on naučio gledajući ih kako se bore, suosjeća li s njima unatoč tome što nije na terenu?

''Gledajući kandidate kako se bore, shvatio sam koliko snage i odlučnosti može izroniti iz ljudi kada su suočeni s ekstremnim uvjetima. Svaki kandidat prolazi kroz svoje osobne bitke, suočava se s vlastitim slabostima i pronalazi izvor snage u sebi koji možda nikada nije znao da posjeduje. Kroz njihove priče, svjedočimo o važnosti samopouzdanja, odlučnosti i timskog rada. Svaki trenutak otkriva nam važnost malih stvari i skromnosti'', govori.

Podsjetimo, Mlinarić se 2009. natjecao u showu ''Farma'' i odnio pobjedu, a nama je otkrio bi li se okušao i na terenu ''Survivora''

''Svako iskustvo je dragocjeno, pogotovo ako iz njega nešto naučiš. Uloga kandidata u ''Survivoru'' je vrlo primamljiva, no u ovom trenutku fokusiran sam na svoju voditeljsku funkciju koja sama po sebi nosi mnoge izazove.''

Sjeća se i dana kad su imali pomalo neugodno iskustvo.

''Svaki dan donosio je nove događaje, a jedan od najupečatljivijih bio je neočekivani susret s morskim psom.''

Pogledaji ovo Mario Mlinarić Celebrity Voditelj Survivora javio se iz Dominikanske Republike i pokazao svoju romantičnu stranu: "Kada ti je žena u srcu..."

Zbog showa, Mario je od obitelji odvojen tisućama kilometara.

''Odvojenost od obitelji je teška, ali imam nevjerojatnu podršku od njih. Vole pogledati ''Survivor'' i svatko od njih obično ima svog favorita među kandidatima. Ako uspijemo uskladiti školske i poslovne obveze, vjerujem da će me čak i posjetiti na setu'', otkrio je.

Baš poput njega, i njegova djeca, Lara i Teo, zavoljeli su sport.

''Sport je za mene način života i kultura odrastanja. Prenosim to i na svoju djecu. Od najranijih dana okruženi su sportskim aktivnostima, a kroz iskustvo u različitim sportovima, pronašli su svoju strast – tenis i odbojku. Gledajući ih kako odrastaju i razvijaju se kao sportaši, ponosan sam na njihovu predanost i entuzijazam prema sportu'', rekao je.

A u strogom režimu koji drži, treningu, zdravoj prehrani i aktivnosti, zanimalo nas je dogodi li se i njemu ponekad dan da ne trenira ili se opusti uz nešto slatko ili grickalice.

''Vjerujem u važnost balansa i umjerenosti. Kada zdrav život postane navika, dan bez treninga i poneka grickalica ne mogu škoditi. Važno je biti svjestan da se zdrav životni stil gradi na disciplini i dobrim navikama'', poručuje.

Poznato je kako je Mario u životu oborio tri Guinessova rekorda – i to svoja. Naime, Mario se odlučio na guranje automobila u određenom vremenskom roku. 2006. godine postavio je rekord, 2009. ga oborio kad je u 15 minuta i 21 sekundu prešao 1.609 metara gurajući terenac, a 2010. godine ponovno se upustio u ovaj izazov te u 17 sati i 15 minuta guranja Smarta teškog 850 kilograma i prijeđenih 29 kilometara opet srušio rekord.

''Uvijek sam volio pomicati svoje granice. Obaranje Guinnessovih rekorda bilo je za mene kombinacija želje za postizanjem nečeg nevjerojatnog i ljubavi prema izazovima. To je bila nezaboravna avantura'', rekao nam je.

Inače, Marija je hrvatska publika upoznala u jednoj domaćoj seriji gdje je glumio, a nama je otkrio i zašto je odlučio da se time ipak više neće baviti.

''Gluma je bila sjajno iskustvo, ali moja prava strast oduvijek je vezana uz sport. Smatram da je važno pratiti svoje srce i usmjeriti se prema onome što nas zaista ispunjava.''

  1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić - 3 Filip Detelić - 5 Filip Detelić - 2 Filip Detelić - 1 +6 Filip Detelić - 4 Celebrity Evo u čijem ćemo društvu uskoro gledati Mešina na ekranima Nove TV, nema ni Instagram ni Facebook: ''Mislim da se neću vraćati natrag!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 2 Igor Mešin u emisiji Ne zaboravi stihove - 3 Igor i Antonina Mešin, 2006. godina +22 Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Celebrity Mešin obitelj čuva podalje od medija, ali otkrio je jedan detalj o sinu Roku: ''Svatko odabire svoj put''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene