Tužno je vidjeti...

Osvanula zabrinjavajuća snimka Kate Moss, a onda i fotografije u haljini koja je otkrila baš sve!

Kate Moss Kate Moss Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 2 Kate Moss - 1 Kate Moss - 3 Kate Moss Kate Moss - 2 Kate Moss - 1 Kate Moss - 11 Kate Moss - 10 Kate Moss - 9 Kate Moss - 8 +15 Kate Moss - 7 Galerija

Kate Moss zabrinula je javnost svojim ponašanjem u javnosti, zbog kojeg se svi pitaju što se s njom događa.

Legendarna manekenka Kate Moss izazvala je zabrinutost na jednom modnom događanju u New Yorku, i to nakon što je na pozornici održala govor zbog kojeg su se svi pitali što s njom nije u redu.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

48-godišnja Kate dodijelila je nagradu za inovatore časopisa Wall Street Journal, kreativnom i imidž direktoru Saint Laurenta Anthonyju Vaccarellu, a pritom je djelovala nervozno, pridržavala se za govornicu i nerazgovjetno izgovarala pojedine riječi. Na sebi je nosila prozirnu haljinu ispod koje su joj se vidjele gaćice i koja je imala prorez na trbuhu, a zahvaljujući tome privlačila je dodatne poglede.


Video njezina govora brzo se proširio internetom, a korisnici društvenih mreža izrazili su zabrinutost zbog bizarnog ponašanja kraljice modne piste.

"Ona je očito na drogama", "I ja tako mislim, ali ne želim iznositi nikakve pretpostavke ili optužbe", ''Odavde osjećam kako joj srce kuca u prsima", zaključili su neki od njih.

Vrativši se iz Amerike, Kate se otputila u noćni izlazak u Londonu, a dok je u ranim jutarnjim satima napuštala klub Lou Lou's, pokazala je gole grudi u haljini s dubokim dekolteom. Sudeći prema fotografijama, toga uopće nije bila svjesna dok je držala prijatelja za ruku i hodala do svojeg automobila, što je dodatno zabrinulo njezine obožavatelje.

Kate je tijekom svoje turbulentne karijere plijenila medijsku pozornost gdje god bi se pojavila. Zbog stila života kakav je vodila Kate je često bila tema svjetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih vjerno je pohodila sve najveće tulume u to vrijeme, a ubrzo je postala poznata po tome da može pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku nakon što su fotografije na kojima šmrče objavljene u britanskim tabloidima.

Navodno je čista i trijezna posljednje četiri godine, a zbog njezine posljednje snimke sada svi u to sumnjaju.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +16 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Celebrity Svi pričaju o mami mlade nade Hajduka: Prije 22 godine bila je Miss Hrvatske, a i danas svojom pojavom mami uzdahe!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +14 Tara Thaller - 2 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene