kako i priliči princezi

Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

Kate Middleton Kate Middleton Tim Goode/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i Kate Middleton Kate Middleton i Meghan Markle Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 6 +19 Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton odala je počast kraljici Elizabeti II. detaljima koje je odabrala za njezin posljednji ispraćaj u Westminsterskoj opatiji.

Princeza od Walesa Kate Middleton odala je počast kraljici Elizabeti II. detaljima u svojem stajlingu za posljednji ispraćaj.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Nosila je elegantnu crnu haljinu i šešir s velom, a sve je upotpunila bisernim naušnicama i ogrlicom iz kraljičine privatne kolekcije nakita.

Kate je u Westminstersku opatiju stigla s djecom, devetogodišnjim princom Georgeom i sedmogodišnjom princezom Charlotte, a s njima u automobilu bila je i kraljica Camilla.

Sa suprugom Williamom odlučila je kako njihov najmlađi sin, četverogodišnji princ Louis, neće prisustvovati sprovodu jer je premalen, dok smatraju kako su George i Charlotte dorasli tome, kako je otkrio izvor iz palače za Daily Mail.

Maleni princ i princeza najmlađi su članovi kraljevske obitelji koji su ikad sudjelovali u ovakvoj prilici te su, očekivano, svojim dolaskom privukli veliku pozornost javnosti.

Supruzi i djeci na misi zadužnici pridružio se i princ William, koji je s ocem, kraljem Charlesom III., bratom princem Harryjem i drugim najužim članovima obitelji hodao iza kraljičina lijesa tijekom svečane procesije do Westminsterske opatije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vili i Jasminka Beroš - 1 Vili i Jasminka Beroš - 2 Vili i Jasminka Beroš - 3 Vili i Jasminka Beroš - 8 +4 Vili i Jasminka Beroš - 4 Celebrity Vili Beroš u rijetkom izlasku sa suprugom, ona je u elegantnom izdanju istaknula noge, a preskočila je jedan detalj!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene