Ovo se rijetko događa

Omiljena plavuša zauzela provokativnu pozu pa objavila fotku kakvu od nje nismo očekivali

Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) +0 Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Hudson objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, u provokativnom izdanju.

Američka glumica i zvijezda romantičnih komedija Kate Hudson u provokativnom je izdanju pozirala za svoje pratitelje na profilu na Instagramu gdje je objavila razgolićenu fotografiju, što inače ne radi često.

Pogledaj i ovo Laura Harrier (Foto: Profimedia) Luksuzan odmor Ma tko može odoljeti čarima Spidermanove djevojke? Prekrasna glumica oduševila izgledom

41-godišnja Kate je snimila selfie u kupaonici, sjedeći na stolcu s visoko podignutom nogom, dok je bila odjevena samo u zeleni bikini.

"Volim zelenu boju", napisala je kratko uz fotorgafiju koja se svidjela njezinim obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

"Lijepo, sviđaju mi se i tapete", "Kakva ljepotica", "Seksi i elegantna", "Mogu samo reći wow", "Ovo me ugrijalo oko srca", poručili su joj u komentarima.

Kate se nedavno našla na povijesnoj naslovnici magazina People Beautifl na kojoj je pozirala s majkom, legendarnom glumicom Goldie Hawn i jednogodišnjom kćeri Rani. Bio je to prvi put da su se tri generacije jedne obitelji našle na istoj naslovnici.

Kate je svoju prvu naslovnicu snimila sa samo 17 godina za časopis InStyle, kada je pozirala u Goldienom zagrljaju.

Glumica je u braku s Dannyjem Fujikawom dobila malene Rani, a s bivšim partnerima ima i danas 16-godišnjeg sina Rydera te 8-godišnjeg Binghama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene