svaka čast!

Pogledajte kako su glumci iz "Dar Mara" utjelovili ekipu svjetske hit-serije: "Brutalno, holivudski!''

Katarina Madirazza i keramika - 6 Katarina Madirazza i keramika - 6 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Madirazza i keramika - 6 Katarina Madirazza i keramika - 7 Katarina Madirazza +0 Katarina Madirazza Galerija

Glumica Katarina Madirazza objavila je na Instagramu urnebesan video sa seta serije "Dar Mar" u kojem su joj se pridružili Stjepan Perić i Draško Zidar.

Glumica Katarina Madirazza, koja je osvojila domaću publiku ulogom Daliborke Grob u seriji Nove TV "Dar Mar", na svom je Instagramu podijelila urnebesan video nastao po uzoru na popularnu seriju "Peaky Blinders".

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević i Lucia Glavich Mandarić Slijede nove zavrzlame Počinje druga sezona serije ''Dar Mar'': Saznajte tko će začiniti događanja u Dizmovu!

"Svjetska premijera nove serije! Dizmovo Blinders", napisala je Katarina uz objavljeni video u kojem su joj se pridružili i kolege iz "Dar Mara" Stjepan Perić i Draško Zidar, a sve je snimio redatelj Daniel Kušan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by katarina madirazza (@katarina.madirazza)

Katarina nam je otkrila kako je došlo do ovih scena za pamćenje.

"Sve je počelo snimajući scenu s dečkima gdje smo tako hodali u sceni i zezali se da tako u crnini izgledamo kao da smo ispali iz 'Peaky Blindersa'. Završili smo scenu ranije i ostalo nam je malo vremena i namolila sam ih da ostanu da snimimo samo mobitelom naš hod u slow motionu. Daniel Kušan odmah se zagrijao i snimio to iz prve! Ekipa nam je pomogla, tako da smo čak imali nekoliko odličnih kadrova! Onda sam se malo zaigrala u montaži i ispalo je ovo, hehe. Sada nam je sljedeći cilj napraviti Sex & Dizmovo trailer, hehe", zaključila je simpatična Katarina.

Video je zabavio i nasmijao do suza njezine pratitelje na Instagramu, a dobili su i pohvale za svoju izvedbu.

"Ahahahha, odlično", "Pljuvačka je na niovu", "Vrh", Katarina, kako dobro glumiš opaku žensku, uf svaka čast", "Kao iz Hollywooda, brutalno", Predobri ste", "Odlični", "Baš sam se nasmijala", "Najbolji ste", poručili su joj u obožavatelji u komentarima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) Matt Dillon (Foto: Getty) +0 Matt Dillon (Foto: Getty) Nekad i sad Rijetki ga prepoznaju jer se potpuno promijenio, od zvijezde za kojom su žene ludjele postao je boem koji živi u Italiji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene