Za sve treba vremena

Vjenčali su se prije dvije godine, a tek sad će početi živjeti zajedno – kažu da imaju dobar razlog za to

Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Instagram) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Kaley Cuoco muž (Foto: Getty) Kaley Cuoco, Karl Cook (Foto: Getty Images) +0 Kaley Cuoco (Foto: Getty Images) Galerija

Karl Cook i Kaley Cuoco vezu su započeli krajem 2016. godine, a vjenčali su se u lipnju 2018.

Kaley Cuoco iznenadila je obožavatelje kad je prošle godine priznala da iako se još u lipnju 2018. godine udala za Karla Cooka, ona i suprug ne žive zajedno.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Getty) Drugi brak Nije mogla suspregnuti suze: Zaručila se Penny iz "Teorije velikog praska"

Razlog tome je što su sve ovo vrijeme gradili svoju kuću iz snova i čekali da bude gotov i najmanji detalj, pa će pod istim krovom napokon biti od travnja.

Iako je kuća u Los Angelesu sada završena, Kaley i Karl pričekat će još da glumica završi sa snimanjem u New Yorku pa će napokon ostvariti svoj san.

''Jako smo sretni što ćemo napokon živjeti zajedno, veselimo se prvoj večeri u našem domu'', rekla je glumica, a njezin suprug ne želi se još useliti bez nje.

Dodala je i da joj nije bilo jasno zašto je javnost bila u šoku jer cijelo ovo vrijeme nisu živjeli zajedno.

''Istina je da nemamo 14 godina, ali svemu treba dati vremena. Mi nismo s tim imali problema'', rekla je glumica.

Kaley i Karl vezu su započeli krajem 2016. godine, a zaručili su se na njezin 32. rođendan, krajem studenog 2017. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Celebrity Izgubio glavu za 32 godine mlađom djevojkom: Skupa su još od 2016., ali rijetko ih se može vidjeti zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene