Zanimljiv ljubavni život

Izgubio glavu za 32 godine mlađom djevojkom: Skupa su još od 2016., ali rijetko ih se može vidjeti zajedno

Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Galerija

Sean Penn i Leila George vezu su započeli 2016. nakon što je pukla ljubav između njega i glumice Charlize Theron.

Sean Penn i Leila George u vezi su još od 2016. godine. Iako on ima 59, a Leila 27, razlika u godinama ne predstavlja im baš nikakav problem.

Pogledaj i ovo Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Nije išlo U braku s glumcem starijim 32 godine izdržala je godinu i pol, a sada se čini spremnom za potragu za novom ljubavi!

No par se trudi svoju intimu sačuvati od javnosti, pa se rijetko pojavljuju zajedno. Zbog toga je sve iznenadio njihov zajednički dolazak na crveni tepih u Los Angelesu u nedjelju.

Držali su se za ruke dok su pozirali fotografima na humanitarnom događaju.

Leila je kći glumca Vincenta D'Onofrija i glumice Grete Scacchi, a Penn je vezu s njom započeo nakon prekida veze s glumicom Charlize Theron.

Oskarom nagrađeni glumac iza sebe ima brak s Madonnom, s kojom je bio od 1985. do 1989. godine, dok je za glumicu Robin Wright bio oženjen od 1996. do 2010. godine. S Wright ima i dvoje djece, 28-godišnju kćer Dylan i 26-godišnjeg sina Hoppera.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Neda Parmać +0 Neda Parmać (FOTO: Instagram) Celebrity Reakcije na Nedinu preobrazbu u Terezu Kesoviju se ne stišavaju, izvedbu nam je komentirala i sama glazbenica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene