na ovo se treba naviknuti

Domaćeg miljenika žena nije baš lako prepoznati nakon drastične promjene, sviđa li vam se njegov novi imidž?

Marko Kutlić Marko Kutlić Nera Simic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 2 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić - 4 Marko Kutlić - 5 +19 Marko Kutlić - 6 Galerija

Marko Kutlić snimljen je na Adventu u Zagrebu, a zbog novog imidža nije ga bilo lako prepoznati na prvi pogled.

Pjevač Marko Kutlić (28) krajem studenog održao je najveći koncert u dosadašnjoj karijeri u zagrebačkoj Tvornici kulture, a tom je prilikom predstavio i novi imidž.

Marko je svoju smeđu kosu izblajhao u plavo, zbog čega ga više nije tako lako prepoznati, no svejedno nije mogao promaknuti fotografima na Adventu u Zagrebu.

Snimljen je na adventskoj lokaciji kraj hotela Esplanade, a za izlazak je odabrao potpuno crno rokersko izdanje s kožnom jaknom, uz koje se odlično uklopila i njegova nova frizura.

Što kažete na novi imidž Marka Kutlića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Marko se na domaćoj glazbenoj sceni pojavio kao frontmen benda Pravila igre i od tada ga prati status miljenika ženske publike, a samostalnu karijeru započeo je 2017. godine.

Što se tiče njegova privatnog života, Kutlić iza sebe ima propali brak, koji je potrajao svega godinu i pol dana, a razveo se sa samo 22 godine. S bivšom suprugom Marijom dobio je i dvoje djece, sinove Petra i Pavla.

Nakon razvoda, bio je u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Antonelom Đinđić, no prekinuli su na ljeto 2022.

"Ja sam slobodan i bit ću slobodan dok sam živ. Čak i ako budem u nekom odnosu u tom odnosu bih volio biti slobodan. Ne volim naziv veza, to mi je ružan naziv kad nekog vežeš/zavežeš", komentirao je svoj ljubavni status ovog ljeta u In Magazinu, a nije poznato je li se od tada išta po tom pitanju promijenilo.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene