Kraljica!

Glumica na crvenom tepihu iz torbice izvadila sendvič, objasnila je i zašto se odlučila za taj potez

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Julia Butters (10) jedna je od glavnih zvijezda 92. dodjele Oscara, a sve zbog sendviča.

Sva hrana koja se posluživala u predvorju Dolby Theatrea u kojem se održavala 92. dodjela Oscara bila je vegetarijanska.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel Je li pretjerao? Voditelj Oscara ismijao tešku prošlost omiljenoga glumca, njegova reakcija širi se društvenim mrežama!

To se očito nije svidjelo neodoljivo slatkoj zvijezdi filma "Bilo jednom u Hollywoodu", 10-godišnjoj Juliji Butters, koja si je spakirala nešto konkretnije za jelo tijekom dodjele.

Naime, mlada glumica u torbici je nosila sendvič od puretine, a navodno je okupljenim novinarima iskreno priznala kako joj se ne sviđa biljna hrana na dodjeli.

Julia je osvojila gledatelje ulogom, preslatkom ružičastom haljinom koju je nosila, ali posebno ovim potezom da u clutch torbici ponese obrok.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +3 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Celebrity U više od šest godina prekinuli su nebrojeno puta, ali uvijek pronađu način da se vrate jedno drugome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene