Nada umire zadnja

U više od šest godina prekinuli su nebrojeno puta, ali uvijek pronađu način da se vrate jedno drugome

Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +0 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Galerija

Gerard Butler i Morgan Brown prvi su put viđeni zajedno 2014. godine, a od tada nekako održavaju ljubav na životu.

Crveni tepih 92. dodjele Oscara preplavile su brojne holivudske zvijezde.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Među njima i glumac Gerard Butler, koji je stigao u pratnji dugogodišnje djevojke i bivše manekenke Morgan Brown, s kojom se viđa više od 6 godina.

I dok je on zablistao u plavom odijelu, Morgan je na crveni tepih stigla u upečatljivoj crvenoj haljini.

Podsjetimo, 50-godišnji glumac s Morgan je hodao 2 godine prije prvog prekida 2016. godine. Ipak, par je do danas prekidao još nekoliko puta, no uvijek bi našli put da se vrate jedno drugome.

Kad god bi prekidali i radili stanke, šuškalo se da je to zato što se glumac nikako ne želi skrasiti.

"Gerard ju doista voli, no nije spreman obvezati se. Nekad su između njih stajali posao i obveze, no uglavnom se sve vrti oko toga da se on ne želi vjenčati", otkrio je izvor blizak paru.

Drugi pak izvori tvrde kako je glumac još jako razigran te ne može odoljeti raznim ljepoticama koje mu se doslovno bacaju pod noge, pa brojni prekidi s Morgan u tom slučaju ne čude previše.

No nakon jednog od prekida i bivša manekenka viđena je u društvu Liva Schreibera, i to nedugo nakon njegova razvoda od glumice Naomi Watts.

Kako god bilo, par je ponovno zajedno te izgleda prilično zaljubljeno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene