Ljubav je to!

Jovana Joksimović iznenadila potezom koji inače izbjegava, sve će vam biti jasno kad vidite niz ovih fotki

Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) +2 Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jovana Joksimović podijelila je niz fotografija sa svojim suprugom pjevačem Željkom Joksimovićem i raznježila brojne pratitelje ovog para.

Jovana Joksimović oduševila je i raznježila mnoge pratitelje na Instagramu podijelivši niz fotografija sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović - 1 ''Rijetko ih viđam, ali...'' Susjedi bračnog para Joksimović otkrili su kakve su osobe i kako se ponašaju u elitnom kvartu gdje imaju kuću

Iako Jovana često ne dijeli njihove fotografije, na društvenim mrežama otprije se može pronaći poneka, a televizijska voditeljica sad je podijelila atmosferu s druženja na Instagram pričama.

Nekoliko fotografija prikazuje bračni par s prijateljima na večeri, a na fotku na kojoj su sami napisala je ''Moja ljubav''.

Željko je nedavno proslavio i 50. rođendan, a veliku proslavu organizirala je Jovana u jednom beogradskom prestižnom lokalu.

''On nije htio slaviti rođendan, a ja mislim da se 50. mora obilježiti. Ja u rođendanima uživam, hvala svima vama koji ste došli. Uživajte i vi, sad ćemo vam poslati neko piće'', rekla je Jovana na početku proslave.

Samo dva dana prije rođendana Željko je održao veliki koncert u Areni Zagreb.

"Ovo je zaista prava prilika da se na dobar način vratimo u stare vode, da se družimo s publikom i da doživimo jednu vrstu katarze. Ne samo ja, nego cjelokupna moja ekipa, svi koji su na sceni i oko scene da se osjete ponovno živima", izjavio je Željko uoči koncerta.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 3 +6 Katarina Baban - 10 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene