zajedno su 10 godina

Kći Đorđa Balaševića prijavila supruga policiji, tvrdi da ju je zatočio nakon što je htjela otići od njega!

Jovana Balašević - 1 Jovana Balašević - 1 Tea Cimas/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana i Đorđe Balašević - 2 Jovana i Đorđe Balašević - 1 Jovana Balašević Jovana Balašević - 2 Jovana Balašević - 1 Jovana Balašević - 4 Jovana Balašević - 3 Đorđe i Jelena Beba Balašević ĐorđeBalašević sa kćeri Jelenom i sinom Aleksom Đorđe Balašević +7 Đorđe Balašević Galerija

Prema pisanju medija iz susjedne nam Srbije, Jovana Balašević prijavila je Aleksandra Jovanovića za obiteljsko nasilje.

Srpska glumica Jovana Balašević, kći preminulog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je policiji svog izvanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića zbog nasilja u obitelji.

Prema njezinim tvrdnjama, Aleksandar ju je zatočio u stanu u kojem su zajedno živjeli i iz kojeg je htjela iznijeti stvari i odseliti se, a tomu je prethodio verbalni obračun. Jovana je otkrila kako ju je zaključao u stan i nije ju htio pustiti da izađe. Potom je ona nazvala majku, koja je sve prijavila policiji, a nakon toga Aleksandar je otključao stan i pustio je, prenosi Telegraf.rs.

Jovana je uz to policiji ispričala kako ju je godinama psihički zlostavljao, govorio joj pogrdne riječi, da se treba liječiti i piti lijekove. Par je zajedno bio deset godina i roditelji su dvoje djece, a pričalo se kako žive u sretnom braku.

Aleksandar je javnosti poznat kao potpredsjednik Skupštine grada Novog Sada, a trenutačno mu je određena hitna zabrana prilaska i tužiteljstvo je podnijelo kaznenu prijavu za nasilje u obitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput objavila snimku kaosa u svojem domu, a pokazala je i glavnog krivca: "Blago susjedima!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 +31 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Celebrity Evo kako su Marco i Paula dožvjeli jedan od Cibocijevih komentara: ''Evo braco i seka, malo incest...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene