nakon udara kritika

Kći Đorđa Balaševića podijelila očevu posljednju odluku i ušutkala sve koji prozivaju njezinu obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jovana Balašević na Instagramu je objavila isječak iz intervjua koji je pokojni Đorđe dao 2017. godine, kao odgovor na kritike prema njezinoj obitelji.

Kći pokojnog Đorđa Balaševića, Jovana, na Instagramu je odgovorila svima koji zamjeraju njezinoj obitelji na brisanju amaterskih snimki glazbenikovih koncerata s YouTubea.

Pogledaj i ovo Oliera i Đorđe Balašević - 2 Bila mu je vječna muza Supruga Đorđa Balaševića prepričala njihove posljednje zajedničke trenutke: ''Pozdravio me, kao da nema rastanka...''

Dio snimki uklonjeno je još dok je panonski mornar bio živ, a nagađalo se kako na tome inzistiraju nasljednici autorskih prava, odnosno njegova obitelj, kako bi spriječili komercijalno iskorištavanje Balaševićeve ostavštine, piše Nova.rs.

Na sve glasnija negodovanja na društvenim mrežama Jovana je reagirala isječkom iz Đoletova intervjua koji je 2017. godine dao za Dalmaciju Danas.

"Jer, da jesam, pa makar samo na minutu, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam prije nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kojem će uskoro postojati samo 'službeni Balašević", tako da se više ništa neće moći 'okačiti' bez dozvole moje obitelji, isto kao što se nitko neće moći okačiti na nas", stoji u objavi koju je Jovana podijelila na Instagramu, čime je potvrdila da je Balašević tu odluku donio sam.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jovana Balasevic (@jovana.lola.balasevic)

Nedavno je i Đoletova udovica Olivera razbjesnila njegove obožavatelje odlukom da objavi knjigu pod svojim djevojačkim prezimenom, no objasnila je zašto je to napravila.

"Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja... Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkurira 'zadrugarima' i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana 'javna ličnost', najčešće te poistovjete s 'javnom svojinom', pa te tako i tretiraju. Lakne kad vidim da nigdje nitko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje s nečijih osobnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe..." napisala je Olivera na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Đorđe je preminuo 19. veljače ove godine u bolnici u Novom Sadu, u kojoj se liječio od upale pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene