ovome se nije nadala

Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk - 21 Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk - 12 Tetiana Kundyk - 3 Tetiana Kundyk - 2 +14 Tetiana Kundyk - 3 Galerija

Nastup u showu ''Supertalent" Tetiani Kundyk bio je prvi nakon poroda, zbog showa je u Hrvatsku doputovala iz Londona, a trud joj se isplatio jer je dogurala do samog finala.

Neustrašiva Ukrajinka Tetiana Kundyk svojim je balansiranjem na žici oduševila žiri i gledatelje Supertalenta te je od Davora Bilmana dobila zlatni gumb.

Pogledaj i ovo Tetiana Kundyk - 10 Ovo morate vidjeti! Maju je opet izbezumila žena kojoj je već otvoreno rekla da je luda: "Kaj je ovo?! Ovo nije normalno!"

"Je li ovo šala?" zapitala se tada Tetiana, koja se nije nadala takvoj reakciji, a kada je shvatila što se dogodilo, spremno je dočekala Bilmana u zagrljaj.

"Stvarno to nisam očekivala. Gledala sam kako padaju zlatni konfeti i nisam mogla vjerovati. Mislila sam da se pokvario rekvizit nekog sljedećeg natjecatelja. Nisam bila sigurna što vidim", ispričala je za DNEVNIK.HR.

Tetiana je u polufinalu u točku uključila i ples na svili te je ovaj put hodala po žici s povezom preko očiju.

"U slučaju pobjede mislim da ću mnoge majke potaknuti da vjeruju u sebe i malo ih oraspoložiti", poručila je tada.

"Bilo mi je stresno u polufinalnom nastupu jer sam htjela da sve prođe dobro, nisam očekivala odlazak u finale. Razina stresa mi je sad preko glave. Sa suprugom sam vježbala u šumi, ovog puta ću dodati malo vatre i magije, nadam se da ću uspjeti impresionirati žiri", kazala je Tetiana prije nastupa u finalu.

I u finalu je pomaknula svoje granice i nastup je završila sjedeći na stolici na zapaljenoj žici.

"Ponosan sam na svoj zlatni gumb i jako sam sretan i malo bih pohvalio sebe što sam te odabrao", komentirao je nastup Davor Bilman.

"Od prvog dana Tetiana je pokazivala jako prenaglašenu ženstvenost i senzualnost, ali u pozitivnom u smislu. Mislim da bi se po tome istaknula i među drugim ljudima koji imaju isti talent", poručila joj je Martina Tomčić.

"Ova žena je neustrašiva, na stranu talent, ali ti se stvarno ničega ne bojiš, ti si zaista u potpunosti razvalila i pomela pozornicu", oduševljena je bila i Maja Šuput.

"Posebna kandidatkinja i umjetnica, ali ovo nismo očekivali", složio se s ostatkom žirija Janko Popović Volarić.

Tetiana je Ukrajinka s engleskom adresom koja je još kao djevojčica počela plesati u cirkusu, gdje je razvijala svoj talent. Iako su njezini roditelji mislili da će kao djevojčica odustati od toga, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji. Nastupala je u kazalištima, parkovima i kabaretima, a njezina je točka posebna po tome što je prepuna pokreta i nema čvrsti oslonac, pa u bilo kojem trenutku može pasti. Iako je, kako kaže, pala milijun puta, smatra da ima talent za ponovno ustajanje jer se nikada ne predaje. Tetiana ima sina starog godinu i pol, a nastup na Supertalentu bio joj je prvi nakon poroda.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +5 Maja Šuput - 4 Celebrity U haljini dostojnoj finala Maji Šuput falio je samo jedan detalj, primjećujete li koji?

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone - 14 +18 Anatacha Filimone - 15 Celebrity Zvijezda je rođena! Filmska priča djevojke koja je rasplakala Hrvatsku i postala prava senzacija preko noći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene