obračunala se s medijima

Kćer Đorđa Balaševića uzrujali članci o njezinoj majci: "Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, ali ovo?"

Beba Balašević Beba Balašević Facebook 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju ĐorđeBalašević sa kćeri Jelenom i sinom Aleksom Đorđe i Jelena Beba Balašević Beba Balašević Jelena Beba Balašević Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook) Đorđe Balašević Đorđe Balašević - 4 Olivera Balašević +1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Galerija

Beba Balašević objavila je poduži status na Facebooku u kojem se osvrnula na lažne vijesti o svojoj majci Oliveri, koje su je uznemirile.

Kći pokojnog Đorđa Balaševića Beba Balašević na svojem profilu na Facebooku obračunala se sa srpskim medijima koji su plasirali lažne vijesti o njezinoj majci Oliveri.

Pogledaj i ovo Jelena Beba Balašević Nema mira Balaševićeva kći ponovno se oglasila oko sukoba s Frajlama te otkrila čega se Balašević užasavao

U podužoj objavi prepričala je situaciju u kojoj se našla kada je pročitala da se liječnici bore za život njezine majke, što se ispostavilo kao potpuna neistina.

"U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda bacila sam pogled na telefon: 'BEBO, ŠTO JE S OLJOM?' uz link na novinski članak... SVI SE MOLE ZA OLIVERU BALAŠEVIĆ, SVE JE U RUKAMA LIJEČNIKA, ZDRAVLJE JOJ NIJE DOBRO! Naučila sam, nažalost, da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do obitelji i bližnjih i zato sam i mogla pomisliti da se, dok sam ja na putu, događa nešto s mojom mamom za što još nisam stigla čuti... Nikom normalnom ne treba objašnjavati koliki sam stres doživjela. U tom trenutku, ponavljam, na autoputu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrirao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio i posljednje mjesto gdje sam tada trebala biti je u prometu... Mama se nije odmah javila na telefon, što je moj stres samo prolongiralo, ali Jovana jest i rekla mi je da je i sama dobila nekoliko trenutaka ranije isti uznemirujući poziv i da je krenula prema mami. I nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vijest jer ti u tim situacijama svaka sekunda traje beskonačno... Postoje li granice?" zapitala se Beba pa nastavila.

"Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promijenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i što već, to je vaša strast. To ste isto radili čovjeku kojeg ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama s licemjernim žalopojkama 'kakvog-smo-čovjeka-izgubili', a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu obitelj... Ali ovo? Mi smo prije dvije godine izgubili oca. Vi nas sada uznemiravate potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se doktori bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje? Pa vas ja sad pitam: gdje su granice? Postoje li bilo kakve granice? Imate li vi majku, oca, sestru, brata, djecu? I znate što? Ovaj moj tekst neće objaviti nijedan novinar s idejom da utječe na branšu kojoj pripada, da se postave neke, bilo kakve granice. U stanju su objaviti što smo obukli, gdje smo se obukli, što smo rekli i što nismo, ali nijedan jedini novinar nije objavio moj post u kojem prepričavam kako sam za smrt svog oca saznala od novinarke nekog portala, koja me zamolila da joj potvrdim jer 'ne bi nešto pisala pa da mora poslije demantirati'. U tome su ipak solidarni. Teško da će itko od novinara javno skrenuti pažnju da se moraju postaviti granice... I onda su zgroženi i ratoborni što im se zla obitelj ne javlja na telefon i ne daje intervjue kad god im to padne na pamet... I ne mogu završiti ovaj post s time da ste ovaj put prešli sve granice jer sam sada već uvjerena da za vas granice iživljavanja ne postoje i odlučna sam da se ovaj put borim protiv toga kako znam i umijem", zaključila je Beba.

Podsjetimo, Đorđe Balašević preminuo je u veljači 2021. u novosadskoj bolnici nakon duge borbe s upalom pluća, a bio je pozitivan i na koronavirus. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i njihovo troje djece, kćeri Jovanu i Jelenu, odnosno Bebu, te sina Aleksu.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Nekad i sad Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene